Europa League: Στον τελικό... ήδη η Σεβίλλη – Σοκ για τη Νάπολι [βίντεο] - iefimerida.gr

Europa League: Στον τελικό... ήδη η Σεβίλλη – Σοκ για τη Νάπολι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δύο γκολ του Βιδάλ και του Γκαμέιρο η Σεβίλλη διέλυσε με 3-0 την Φιορεντίνα στον πρώτο ημιτελικό του Europa League και ήδη... έφτασε στον τελικό της Πολωνίας.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας έκανε το 1-0 στο 17' με τον Βιδάλ και ο ίδιος παίκτης στο 52' σκόραρε το δεύτερο γκολ σε μια... κατηφόρα στο «Σάντσες Πιθχουάν» με την Φιορεντίνα ανήμπορη να αντιδράσει. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Γκαμέιρο στο 75' με την Σεβίλλη να φτάνει σε ακόμη ένα τελικό για να πάρει το 4ο τρόπαιο της στο Europa League και το δεύτερο σερί μετά την περσινή επιτυχία της.

Europa League: Στον τελικό... ήδη η Σεβίλλη – Σοκ για τη Νάπολι [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Στην Ιταλία η Νάπολι πίστευε ότι είχε κάνει όσα έπρεπε, αλλά το... πλήρωσε από την Ντνιεπρ (είχε αποκλείσει τον Ολυμπιακό πριν δύο γύρους). Στο 50' ο Λόπεζ με κεφαλιά έκανε το 1-0, αλλά οι Ιταλοί δεν... καθάρισαν το ματς και στο 81' ο Σελέζνιοφ έκανε το 1-1. Ετσι, όλα θα κριθούν στο μεγάλο ματς του Ολιμπίνσκι στο Κίεβο σε μία εβδομάδα.

O τελικός του Europa League θα γίνει στις 27 Μαΐου στο Εθνικό Στάδιο Βαρσοβίας στην Πολωνία.

Τα γκολ στο Σεβίλλη - Φιορεντίνα

Tα γκολ στο Νάπολι - Ντιενπρ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Europa League Σεβίλλη Φιορεντίνα Νάπολι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ