Νέα κόντρα Ζωής-ΚΚΕ: «Ακατανόητη σπέκουλα» - «Καλύπτετε τους τραμπούκους» - iefimerida.gr

Νέα κόντρα Ζωής-ΚΚΕ: «Ακατανόητη σπέκουλα» - «Καλύπτετε τους τραμπούκους»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR


«Δε σας τιμά να καταγγέλλετε αβασίμως την Πρόεδρο της Βουλής» δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, απαντώντας στην ανακοίνωση του ΚΚΕ με αφορμή την φραστική επίθεση στην Λιάνα Κανέλλη από τον βουλευτή της Χ.Α Γιάννη Λαγό.

«Δεν σας τιμά καθόλου, να σταματήσει η σπέκουλα. Θα δώσω εντολή να δίνονται στη δημοσιότητα τα πρακτικά και τα ηχητικά της Διάσκεψης των προέδρων. Σήμερα καταδικάζετε την πρόεδρο με ακατανόητο τρόπο» κατέληξε η κα Κωνσταντοπούλου.

Σχόλιο της βουλευτού του ΚΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου

«Σας πονάει που το ΚΚΕ σας αποκαλύπτει. Καλύπτετε ως πρόεδρος της Βουλής (πήγε να την πει πρόεδρο της Χρυσής Αυγής) την τραμπούκικη συμπεριφορά τους.

«Οπως διατάξατε»

Αίσθηση προκάλεσε και η ατάκα της Δέσποινα Χαραλαμπίδου (αντιπρόεδρος της Βουλής): «Οπως διατάξατε στη Διάσκεψη των Προέδρων την Τρίτη στη 1 θα συγκληθεί η Επιτροπή και θα κληθούν για να δώσουν εξηγήσεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ