O Σταύρος Θεοδωράκης με τη σύζυγό του στη Σκιάθο [εικόνες] - iefimerida.gr

O Σταύρος Θεοδωράκης με τη σύζυγό του στη Σκιάθο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο νησί του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, μαζί με τη χαμηλών τόνων σύζυγό του, Νίκη, πέρασε το τριήμερο της Πρωτομαγιάς ο Σταύρος Θεοδωράκης.

O ιδρυτής του Ποταμιού διέμενε στο ξενοδοχείο «La Piscine Art Hotel» και έκανε με casual look βόλτα στον κεντρικό δρόμο της Χώρας, τη γνωστή οδό Παπαδιαμάντη. Συνομίλησε με ανθρώπους του νησιού για την τουριστική περίοδο, που έχει ήδη ξεκινήσει.

Την επόμενη μέρα, και αφού συνομίλησε με εκπροσώπους του κόμματός του στο νησί, πήγε με τη σύζυγό του και την παρέα τους για μπάνιο στις Κουκουναριές. Η Νίκη Θεοδωράκη, η οποία έχει πλέον συνταξιοδοτηθεί από την εφορία, στην οποία εργαζόταν, λατρεύει την πεζοπορία και όποτε υπάρχει χρόνος επιδίδεται στο αγαπημένο της χόμπι, πράγμα που έκανε και στο νησί. Ο ιδρυτής του Ποταμιού και η σύζυγός του έφυγαν αεροπορικώς από τη Σκιάθο την Κυριακή. Πηγή: Hello

O Σταύρος Θεοδωράκης με τη σύζυγό του στη Σκιάθο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
O Σταύρος Θεοδωράκης με τη σύζυγό του στη Σκιάθο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
O Σταύρος Θεοδωράκης με τη σύζυγό του στη Σκιάθο [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταύρος Θεοδωράκης βολτα Σκιάθος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ