Σκληρή επίθεση Κουκοδήμου σε Κοντονή - «Κάνατε κωλοτούμπα, θα μας βρείτε μπροστά σας» - iefimerida.gr

Σκληρή επίθεση Κουκοδήμου σε Κοντονή - «Κάνατε κωλοτούμπα, θα μας βρείτε μπροστά σας»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο συνεχίζεται και ο Κώστας Κουκοδήμος χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε την αγόρευσή του λέγοντας: «Κάνατε κωλοτούμπες κύριε Κοντονή! Αν η η κωλοτούμπα ήταν άθλημα τότε θα είχατε πάρει το πρωτάθλημα, αν ήταν εργόχειρο, θα είχατε κάνει την προίκα σας!» Στη συνέχεια είπε: «Να σταθούμε πιο πολύ στους ανθρώπους που αφιέρωσαν την ζωή τους στον αθλητισμό και στην Βουλή υπάρχουν αρκετοί. Αυτούς έπρεπε να ακούσετε και όχι την UEFA, όχι να κάνετε κωλοτούμπα. Αν ήταν άθλημα, θα είχατε πάρει το πρωτάθλημα. Προς τι όλος ο θόρυβος δηλώσεων, ότι δε κάνετε πίσω; Η Νέα Δημοκρατία θεωρεί πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε την βία στα γήπεδα με ένα νομοσχέδιο. Δυστυχώς βία υπάρχει σε όλους τους τομείς, παράδειγμα το συμβάν με τον κ. Βαρουφάκη. Πρέπει να καταπολεμηθεί η βία μέσα από την μείωση της ανεργίας, αλλά και μέσα από την “Παιδεία”. Φέρνετε δύο άρθρα “τσόντα” σε ένα νομοσχέδιο αντί για ένα ολοκληρωμένο νομοσχέδιο που θα φέρει λύση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ