Επίθεση Πεταλωτή σε Σαμαρά μέσω... Λισαβόνας! - iefimerida.gr

Επίθεση Πεταλωτή σε Σαμαρά μέσω... Λισαβόνας!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσω... Λισαβόνας επιτέθηκε στη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, αφού χρησιμοποίησε την υπαγωγή της Πορτογαλίας στο μηχανισμό στήριξης για να αποδείξει ότι η πραγματικότητα διαψεύδει τις κατά καιρούς προτάσεις του Αντώνη Σαμαρά. «Βλέπουμε πόσο μεγάλη ήταν και είναι η διορατικότητα του κ. Σαμαρά», δήλωσε ο κ. Πεταλωτής, υπενθυμίζοντας στους δημοσιογράφους ότι τον περασμένο Οκτώβριο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωνε από την Κέρκυρα δικαιωμένος επειδή Δουβλίνο και Λισαβόνα δεν κατέφυγαν στο μηχανισμό στήριξης. "Αυτή είναι η εναλλακτική λύση που μας πρότεινε και συνεχίζει να προτείνει ο κ. Σαμαράς. Αυτές είναι οι εύκολες ευχές και λύσεις με τις οποίες η Ν.Δ. βομβαρδίζει καθημερινά, ακόμη, τους πολίτες", επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.


Παράλληλα, ο Γιώργος Πεταλωτής έκανε λόγο για "σενάρια επιστημονικής φαντασίας", αναφερόμενος στις φήμες περί χρεοκοπίας ή αναδιάρθρωσης χρέους, ενώ διέψευσε και τη φημολογία περί ανασχηματισμού ή πρόωρων εκλογών. "Πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με την - ανά πεντάλεπτο - φημολογία για την αναδιάρθρωση του χρέους, για πρόωρες εκλογές, ή για ότι άλλο θα μπορούσε να συμβεί στη σφαίρα της φαντασίας όλων μας", είπε χαρακτηριστικά.

Απάντηση Μιχελάκη

«Ο κ. Πεταλωτής ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει “ανευθυνότητα”, “μηδενισμός” και “απαξίωση” μιας πολιτικής. Όπως ξέρει πολύ καλά και ποιοι είναι εκείνοι που έπεσαν έξω σε όλες τις προβλέψεις τους. Τα αναλύουν, τα τεκμηριώνουν και τα αποδίδουν εκεί που ταιριάζει οι βουλευτές του ΚΤΕ Οικονομικών του κόμματός του. Ας μην ματαιοπονεί, λοιπόν, ο κ. Πεταλωτής.Οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί που εκτοξεύει αφορούν πολιτικές που αναπτύσσονται από τους συντρόφους του, ακόμα και από τα διπλανά του κυβερνητικά έδρανα» δήλωσε ο Γιάννης Μιχελάκης, απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ