Διαψεύδει ο Δραγασάκης το συμβάν με τον Ντράγκι - iefimerida.gr

Διαψεύδει ο Δραγασάκης το συμβάν με τον Ντράγκι

:Phil Ipparis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαψεύδει η αντιπροεδρία της κυβέρνησης τις αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr ότι ο Γιάννης Δραγασάκης αγνοούσε το περιεχόμενο του non paper του Μεγάρου Μαξίμου, το οποίο του το έδειξε ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι κατά τη συνάντησή τους στη Φρανκφούρτη.

Το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η αντιπροεδρία κάνει λόγο για «μυθοπλαστικής υφής δημοσιεύματα που αφορούν στη χθεσινή επίσκεψη της ελληνικής αντιπροσωπείας στην έδρα της ΕΚΤ δεν αντέχουν καν σε σχολιασμό, πόσο μάλλον σε διάψευση».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Μυθοπλαστικής υφής δημοσιεύματα που αφορούν στη χθεσινή επίσκεψη της ελληνικής αντιπροσωπείας στην έδρα της ΕΚΤ δεν αντέχουν καν σε σχολιασμό, πόσο μάλλον σε διάψευση. Όσοι σπεύδουν να προκαλέσουν αντιπερισπασμούς, "ανακαλύπτοντας" δήθεν ρήγματα στο κυβερνητικό μέτωπο, απλά ματαιοπονούν. Για όσους ενδιαφέρονται για την πραγματικότητα, ας ανατρέξουν σε όσα ευκρινώς δηλώθηκαν εχθές. Η δημιουργική συνεργασία όλων των εμπλεκομένων μερών είναι η μόνη ρεαλιστική προσέγγιση για την εποικοδομητική ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων και την επίτευξη αμοιβαία επωφελούς συμφωνίας».

Ωστόσο, το iefimerida επιμένει στις έγκυρες πληροφορίες του.

Ο Μάριο Ντράγκι ήταν αυτός που διάβασε το non paper της ελληνικής κυβέρνησης στα μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας, τα οποία «πάγωσαν» όταν άκουσαν ότι η ελληνική πλευρά δήλωνε έτοιμη για ρήξη την ώρα που συνεχίζονταν οι κρίσιμες διαπραγματεύσεις με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ