Η Σπυροπούλου με μαγιό -«Κορμάρα» σχολίαζαν όλοι στην παραλία [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Σπυροπούλου με μαγιό -«Κορμάρα» σχολίαζαν όλοι στην παραλία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με καλοκαιρινή διάθεση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε στη Βάρκιζα τις πρώτες βουτιές, αποκαλύπτοντας την εκπληκτική σιλουέτα της.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! τη συνέλαβε στην παραλία μαζί με μία ακόμη συνεργάτιδά της από την εκπομπή «Σπίτι μου, σπιτάκι μου».

Φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό, το οποίο -η αλήθεια είναι- θέλει τόλμη και πραγματικά υπέροχο κορμί για να το βάλει μια γυναίκα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εντυπωσίασε τους πάντες με την αψεγάδιαστη σιλουέτα της. «Κορμάρα» ήταν ο επιθετικός προσδιορισμός που χρησιμοποίησαν και οι υπόλοιποι λουόμενοι και όσοι είδαν τις φωτογραφίες στον Τύπο και όχι άδικα. Η παρουσιάστρια κατάφερε με την ιδιαίτερα προσεκτική υγιεινή διατροφή της και σκληρή γυμναστική να αποκτήσει ένα πραγματικά υπέροχο κορμί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ