Λοβέρδος: Ο Κατρούγκαλος έχει σύγκρουση συμφερόντων - iefimerida.gr

Λοβέρδος: Ο Κατρούγκαλος έχει σύγκρουση συμφερόντων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιπαράθεση στη Βουλή για το νομοσχέδιο της δημόσιας διοίκησης με τον εισηγητή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδο να επισημαίνει πως το κόμμα του θα αποχωρήσει από την συνεδρίαση εάν η κυβέρνηση δεν αντικαταστήσει στην συζήτηση τον κ. Κατρούγκαλο.

«Υπάρχει πράγματι η σύγκρουση συμφερόντων ανάμεσα στην έως πριν τη συγκρότηση της Κυβέρνησης επαγγελματική δραστηριότητα του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών με την υπουργική ιδιότητα, όχι όμως εν γένει, αλλά με την υπουργική ιδιότητα στο Υπουργείο Εσωτερικών» είπε ο κ. Λοβέρδος για να συνεχίσει «από τις αποφάσεις του Υπουργείου εξαρτάται η τύχη πελατών του, πρώην πελατών του, είτε τα θέματα τους είναι οικονομικά, είτε αφορούν σχέσεις εργασίας με το Δημόσιο, είτε οιεσδήποτε άλλες αξιώσεις».

Υπενθύμισε ότι το ΠΑΣΟΚ είχε ήδη από την επιτροπή ζητήσει από την κυβέρνηση την αντικατάσταση του υπουργού προσθέτοντας «» Δεν την δέχθηκε η Κυβέρνηση. Γι’ αυτό κι εμείς τότε αποχωρήσαμε. Το ίδιο θα κάνουμε και σήμερα εαν η Κυβέρνηση επιμείνει, εμείς θα αποχωρήσουμε μετά τη λήξη της συζήτησης επί της αρχής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ