Νέος καβγάς Βούτση-Κικίλια στη Βουλή - iefimerida.gr

Νέος καβγάς Βούτση-Κικίλια στη Βουλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κόντρα με το καλήμερα ξέσπασε μεταξύ του Βασίλη Κικίλια και του Νίκου Βούτση με αφορμή τις σκληρές επιθέσεις που έχει εξαπολύσει στην ΝΔ το τελευταίο διάστημα ο υπουργός Εσωτερικών.

Ο κ.Κικίλιας κατηγόρησε τον Νίκο Βούτση οτι είναι παρόν σε όλες τις συνεδριάσεις των επιτροπών και της ολομέλειας προκειμένου να επιτίθεται και να βρίζει τη ΝΔ. "Προφανώς δεν εμπιστεύεται τους άλλους υπουργούς και θέλει να μας βρίζει μόνος του" ανάφερε ο Βασίλης Κικίλιας προκαλώντας την έντονη αντίδραση Βούτση ο οποίος πήρε το λόγο. "Να μου υποδείξετε έστω και μια ύβρη που έχω πει εδώ και τρεις μήνες εναντιον του κόμματος σας, επικαλούμαι τα πρακτικά.

Ουδέποτε έχω βρίσει, ουδέποτε έχω κάνει χτυπήματα κάτω ή πάνω από τη ζώνη. Άλλο μια σκληρή αντιπαράθεση που είναι μέσα στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού διαλόγου και άλλο οι ύβρεις" είπε ο κ.Βούτσης για να απαντήσει άμεσα ο κ.Κικίλιας "Τι να πρωτοθυμηθώ μας είπατε Πέμπτη φάλαγγα, των δανειστών, μακρύ χέρι, υπηρέτες των καναλαρχών, εκπροσώπους των δανειστών και τόσα ακόμα. Μα έχετε λούσει με ύβρεις και λέτε οτι δεν εχετε πει τίποτα ".

Η αναφορά περί πέμπτης φάλαγγας που εκτόξευσε εναντίον της ΝΔ στη Βουλή ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και η αναφορά της φράσης από τον κ. Κικίλια έδωσε την εύκαιρα στον κ.Βούτση να πάρει αποστάσεις από την φρασεολογία Λαφαζάνη λέγοντας " κ.Κικίλια εγώ πέμπτη φάλαγγα δεν σας έχω πει ποτέ και όλες μου οι φράσεις είναι πάντα πολιτικές και στο πλαίσιο της πολιτικής αντιπαράθεσης. Αν υπάρχει κάτι άλλο να μου δείξετε τα πρακτικά".

Τον κύκλο της έντασης έκλεισε ο Χρηστος Δήμας που απάντησε στον Νίκο Βούτση θυμίζοντας του οτι είχε πει στους συναδέλφους του υπουργούς με ανοιχτά μικρόφωνα έτσι τους χτυπάω εγώ ρε μα.... " Μιας και επικαλείστε τα πρακτικά, μπορεί να θεωρηθούν ύβρεις και αυτά που λέτε με ανοικτά μικρόφωνα στους συναδέλφους σας υπουργούς για μας"

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βασίλης Κικίλιας Νίκος Βούτσης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ