Πανούσης: Ο πατέρας της Αννυς ίσως να έχει βίαιο θάνατο - iefimerida.gr

Πανούσης: Ο πατέρας της Αννυς ίσως να έχει βίαιο θάνατο

Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ακραία, μη ανθρώπινη συμπεριφορά που δεν μπορεί να αναλυθεί έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, μιλώντας για το αποτρόπαιο περιστατικό με τη μικρή Άννυ.

«Δεν μπορεί κανείς ούτε να το αναλύσει εγκληματολογικά, ούτε ποινικά, ούτε κοινωνικά. Μιλάμε για μια ακραία, μη ανθρώπινη συμπεριφορά, πολλώ μάλλον που ήταν και παιδί του -δεν ήταν ένα ξένο παιδί που απήχθη ή κάτι άλλο. Άρα περνάμε σε μία σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης φύσης, η οποία δεν έχει αντικείμενο εξέτασης. Δεν έχεις τίποτα να πεις», δήλωσε.

Αναφερόμενος στον πατέρα-κτήνος της μικρής, τόνισε πως αυτοί οι άνθρωποι «είτε αυτοκτονούν ή έχουν κάποιον βίαιο θάνατο από αλλού».

«Ο ίδιος αν μπορέσει να πει κάτι… Και ο ίδιος νομίζω σε αυτές τις περιπτώσεις… Συνήθως, ξέρετε, αυτοκτονούν ή έχουν κάποιον βίαιο θάνατο από αλλού. Δεν αντέχεται αυτό ούτε από τον ίδιο που το έκανε, ούτε από τη σύζυγο. Δεν αντέχεται αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν κανονική έκρηξη σε μερίδα χρηστών του twitter. Ακολουθούν ενδεικτικές αναρτήσεις:

Τωρα ο Πανούσης ή ειναι πολύ μεγάλο τρόλ ή απλώς παραδέχεται την ανικανότητα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το λες και προτροπή σε φόνο αυτό που είπε ο Πανούσης...Τον καθιστούμε υπεύθυνο λοιπόν για την τύχη του φερόμενου παιδοκτόνου

Ο Πανούσης προδιαθέτει και φτιάχνει κλίμα για θανατική ποινή στον δολοφόνο της Άννυς. Υπεύθυνη αριστερά

Ο Πανούσης ήταν μία λάθος επιλογή. Το να επιμένει ο @atsipras σε μία λάθος επιλογή είναι ένα μεγαλύτερο λάθος. Τι άλλο πρέπει να κάνει δλδ;

Ποιος Πλεύρης; Πανούσης: «Συνήθως, ξέρετε, αυτοκτονούν ή έχουν κάποιον βίαιο θάνατο από αλλού» Δώσε το σύνθημα υπουργέ.

Γ. Πανούσης, Υπουργός στην Ελλάδα του 2015: "Πολύ γρήγορα θα έχουμε τον θάνατο και του ίδιου του δράστη" ΠΑΡΤΕ ΠΟΥΛΟ ΑΠ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Εντάξει το ότι ο Πανούσης είναι γελοίος το ξέραμε. Το πόσο δεν ξέραμε κ το μάθαμε τώρα ..

Να εξηγήσει γρήγορα ο Πανούσης αν εννούσε κάτι άλλο αλλιώς τον Πόντιο Πιλάτο εγώ δεν το θέλω Υπουργό

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ