Γιουβέντους-Ρεάλ: Ο πρώτος ημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ απόψε - iefimerida.gr

Γιουβέντους-Ρεάλ: Ο πρώτος ημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ απόψε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο σπουδαίο παιχνίδι των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ διεξάγεται απόψε στο Τορίνο όπου η Γιουβέντους υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Την τελευταία φορά που η Γιουβέντους προκρίθηκε σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, είχε αποκλείσει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν το 2003 και το πέτυχε με ανατροπή στον επαναληπτικό. Από την άλλη πλευρά, η επιστροφή της Ρεάλ στην κορυφή της Ευρώπης το 1998, έπειτα από 32 χρόνια είχε έρθει κόντρα στη «Μεγάλη Κυρία» όταν το γκολ του Πέτζα Μιγιάτοβιτς στο 66ο λεπτό, είχε κρίνει την αναμέτρηση στη Ρώμη. Οι δύο ομάδες συνθέτουν ένα από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια στην ιστορία του Κυπέλλου Πρωταθλητριών καθώς έχουν αναμετρηθεί συνολικά 15 φορές με την έδρα να έχει τον πρώτο λόγο ενώ μαζί έχουν αγωνιστεί συνολικά σε 20 τελικούς.Συγκεκριμένα η Γιουβέντους μετράει πέντε νίκες, μια ισοπαλία και μία ήττα, ενώ στο «σπίτι» της η Ρεάλ έχει πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Η Γιουβέντους έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον «σκόπελο» των ημιτελικών επτά φορές από τις συνολικά δέκα που βρέθηκε σε αυτή τη φάση ενώ η Ρεάλ μετράει 12 προκρίσεις σε 25 προσπάθειες.

Αγωνιστικά νέα

Η Γιουβέντους πανηγύρισε και μαθηματικά το περασμένο Σαββάτο την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ιταλία ωστόσο οι παίκτες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν θέλουν να επαναπαυτούν στις δάφνες μιας εγχώριας επιτυχίας. Ο τεχνικός των Ιταλών, ο οποίος παραδέχθηκε ότι θα αλλάξει σήμερα το σύστημα της ομάδας του, αφήνοντας στην άκρη τους τρεις αμυντικούς, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του βασικότατου Πογκμπά ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Κάσερες και Ασαμόα.Από την πλευρά της η Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε σπουδαία νίκη μέσα στη Σεβίλλη με σκορ 3-2, έχοντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε εξαιρετική βραδιά. Η επιστροφή του Μπέιλ στην 11άδα θεωρείται δεδομένη σε σχέση με το τελευταίο ευρωπαϊκό ματς κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης ενώ στην Ισπανία έμειναν οι Μόντριτς και Μπενζεμά λόγω τραυματισμών.

Πιθανές συνθέσεις
Γιουβέντους: Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Μπονούτσι, Κιελίνι, Εβρά, Μαρκίζιο, Πίρλο, Βιδάλ, Περέιρα, Μοράτα, Τέβες.
Ρεάλ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Βαράν, Μαρσέλο, Χάμες, Κρόος, Ράμος, Ίσκο, Μπέιλ, Ρονάλντο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιουβέντους Ρεάλ Τσάμπιονς Λιγκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ