Ο Σπανούλης επιμένει στην ποινική διώξη κατά του Γιαννακόπουλου [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Σπανούλης επιμένει στην ποινική διώξη κατά του Γιαννακόπουλου [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανυποχώρητος από την αρχική του στάση δείχνει ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος προτίθεται να ζητήσει να ασκηθεί ποινική δίωξη στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Την Παρασκευή θα πάει στον εισαγγελέα.

Τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό το περασμένο Σάββατο στο ΟΑΚΑ, προκάλεσαν την αυτεπάγγελτη παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα Κώστα Σιμιτζόγλου, ο οποίος διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης. Ο Βασίλης Σπανούλης, κατά του οποίου έγινε η λεκτική επίθεση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, δείχνει τη δεδομένη χρονική στιγμή ανυποχώρητος από την αρχική του στάση, όπως υποστηρίζει σήμερα η εφημερίδα «Τα Νέα». Ο Σπανούλης αλλά και ο Ολυμπιακός θεωρούν ότι η κίνηση του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού να επικοινωνήσει με τον Έλληνα άσο αφήνοντας μήνυμα στον τηλεφωνητή του, δεν δείχνει μεταμέλεια αλλά αποτελεί έναν ελιγμό, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να ήταν και δικηγορική συμβουλή.

Άλλωστε δεν έχουν περάσει παρά ελάχιστες μέρες από μια ακόμη έκρηξη οργής του κ.Γιαννακόπουλου, όταν στον 3ο τελικό της σειράς των πλέι-οφ της Ευρωλίγκας κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, εισέβαλλε στα αποδυτήρια των διαιτητών, πέταξε ένα κερί στον Τούρκο ρέφερι Ρεσέπ Ανκαραλί και στη συνέχεια απείλησε τις οικογένειες τους με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, οι οποίοι γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα.

Ο Σπανούλης επιμένει στην ποινική διώξη κατά του Γιαννακόπουλου [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Δεν είναι μάλιστα και η πρώτη φορά που καταγράφονται στην κάμερα ύβρεις του πρώην προέδρου των «πρασίνων». Πέρυσι, μετά τον 3ο τελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, είχε πει χαρακτηριστικά στην κάμερα «Εγώ δεν είμαι Αλαφούζος και Βαρδινογιάννης να κάθομαι να με γαμ... μέσα στο σπίτι μου».

Πάνω σε αυτά τα γεγονότα στηρίζεται το σκεπτικό του Σπανούλη αλλά και του Ολυμπιακού, ότι η κίνηση του κ.Γιαννακόπουλου να τηλεφωνήσει στον παίκτη των «ερυθρολεύκων» δεν ήταν κίνηση μεταμέλειας αλλά ένας ελιγμός. Πάντως, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα, ο Σπανούλης δεν επρόκειτο με τίποτα να δεχθεί να υποχωρήσει μπροστά σε έναν άνθρωπο, ο οποίος έβρισε τόσο αισχρά την οικογένεια του, την οποία καταράστηκε κιόλας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ