Τα ζώδια της Τρίτης 5 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 5 Μαΐου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Ένα οικονομικό θέμα έχει προκύψει για εσάς τους Κριούς αυτές τις ημέρες, ενώ, μετά το μεσημέρι, θα παρουσιαστούν κάποιες εμπλοκές στα σχέδιά σας για ένα ταξίδι ή σε κάποιο νομικό διαδικαστικό σας ζήτημα. Αν και τα σχέδια αυτά δεν ακυρώνονται, θα πρέπει, αν σας ενδιαφέρει, να τα χειριστείτε με πολύ υπομονή ώστε να προχωρήσουν όπως θέλετε. Οι Κριοί των τελευταίων ημερών θα έχετε αρκετά σημαντικές συναντήσεις και επαφές. Ο Δίας εξακολουθεί να λύνει τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 3-5 Απριλίου.

Ταύρος

Εσείς οι Ταύροι έχετε επηρεαστεί από την χτεσινή Πανσέληνο, ενώ σήμερα, νωρίς το πρωί, η σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο προκαλεί φόρτιση, ιδιαίτερα σε εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Εσείς που έχετε τα γενέθλιά σας αυτές τις ημέρες, θα δείτε την ζωή σας να αλλάζει και να μπαίνει σε νέες βάσεις. Οποιαδήποτε ζητήματα έχουν σχέση με συναντήσεις και συζητήσεις θα μπορούσαν από το μεσημέρι και μετά να προωθηθούν αρκετά. Για τα οικονομικά σας θέματα θα μπορέσετε να βρείτε μια λύση, έστω και αν κουραστείτε αρκετά.

Δίδυμοι

Για εσάς τους Διδύμους, ο χώρος της εργασίας αλλά και της υγείας σας απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή αυτό το διάστημα, ενώ, μετά το μεσημέρι, το πέρασμα της σελήνης στον Τοξότη καλεί, κυρίως όσους έχετε γεννηθεί τον Μάιο, να προσέχετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, που ίσως αυτόν τον καιρό σας προβληματίζουν ιδιαίτερα. Ο Δίας σώζει κάποιες καταστάσεις για όσους έχετε γενέθλια γύρω στις 3-5 Ιουνίου, αν και δεν θα πρέπει βεβαίως να λησμονείτε ότι εξακολουθεί να υπάρχει για εσάς ένα ενεργό παρασκήνιο. Η Αφροδίτη ευνοεί τα σχέδια όσων είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας

Καρκίνος

Καρκίνοι μου, η χτεσινή Πανσέληνος σας επηρεάζει ακόμη, με τα θέματα που έχουν σχέση με τα συναισθηματικά σας να σας δημιουργούν φόρτιση. Ιδιαίτερα για όσους είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, ένα επαγγελματικό θέμα μπορεί να χαλά το κλίμα που υπάρχει ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Αργότερα, μετά το μεσημέρι, θέματα υγείας ή εργασίας δεν προχωρούν όπως εσείς θα θέλατε, τουλάχιστον για σήμερα, αύριο όμως θα μπορούσαν να έχουν μια καλύτερη πορεία. Γενικότερα μην δίνετε αφορμές για σχόλια, γιατί κάτι τέτοιο θα βοηθούσε αυτούς που αυτόν τον καιρό λειτουργούν παρασκηνιακά εις βάρος σας.

Λέων

Είναι μια δύσκολη ημέρα η σημερινή (ιδίως το πρωί) για εσάς τους Λέοντες που είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, με θέματα άλλοτε επαγγελματικά και άλλοτε οικογενειακά να έρχονται στο προσκήνιο. Όμως, η αυριανή όψη του κυβερνήτη σας με τον Πλούτωνα δείχνει ότι ενώ η χτεσινή Πανσέληνος επηρέασε οικογενειακά και επαγγελματικά σας θέματα, μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο να αλλάξετε πορεία ώστε να βρείτε μια ευνοϊκή λύση για τα επαγγελματικά σας. Οι φίλοι σας είναι κοντά σας και σας στηρίζουν. Ο Δίας ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Αυγούστου, ενώ σήμερα, μετά το μεσημέρι, θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα παιδιά, τον ερωτικό σας σύντροφο αλλά και τη σταθεροποίηση κάποιου σχεδίου σας γενικότερα.

Παρθένος

Παρθένοι μου, την σημερινή ημέρα, ιδιαίτερα νωρίς το πρωί, ενδεχομένως να μην τα βρείτε με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ενώ, για όσους είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, αργά το απόγευμα έρχεται στο προσκήνιο ένα οικογενειακό θέμα, όπως και τα επαγγελματικά σας. Οι Παρθένοι που είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας μπορείτε με την δική σας προσπάθεια να προωθήσετε τα σχέδιά σας, ενώ όσοι έχετε γενέθλια γύρω στις 3-5 Σεπτεμβρίου υποδέχεστε μια καινούργια αλλαγή στη ζωή σας!

Ζυγός

Για εσάς τους Ζυγού η σημερινή ημέρα είναι μια ευκαιρία θα μπορούσα να πω για να ακολουθήσετε ένα νέο δρόμο που ανοίγεται μπροστά σας πάνω σε θέματα που αφορούν συμφωνίες, συζητήσεις, επαφές αλλά και ταξίδια στο εξωτερικό. Ιδιαίτερα ευνοείστε όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας όπως και εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Οκτωβρίου. Μετά το μεσημέρι αποφύγετε τις συζητήσεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας καθώς δεν ευνοούνται.

Σκορπιός

Η χτεσινή Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο σας έχει επηρεάσει αρκετά, ενώ οι Σκορπιοί που είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας μπορεί μέχρι το μεσημέρι να συγκρουστείτε με κάποια πρόσωπα που εμποδίζουν τα σχέδιά σας. Αργότερα θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας. Ίσως θα πρέπει να συμπαρασταθείτε σε νεαρά πρόσωπα της οικογένειάς σας ή του φιλικού σας περιβάλλοντος σε κάποια θέματα που αντιμετωπίζουν. Για όσους είστε γεννημένοι γύρω στις 5 -7 Νοεμβρίου θα υπάρξουν αλλαγές σε κάποια σημαντικά σας σχέδια.

Τοξότης

Ενδεχομένως σήμερα, νωρίς το πρωί, να μην είστε και σε πολύ καλή διάθεση εσείς οι Τοξότες, με τα οικονομικά να απασχολούν τις σκέψεις σας. Οσοι είστε γεννημένοι τον Νοέμβριο, μετά το μεσημέρι που η Σελήνη περνά στο δικό σας ζώδιο μπορεί να αντιμετωπίσετε ένα μπλοκάρισμα σε κάποιο σχέδιό σας που ίσως σχέση και με τα οικονομικά σας. Προσπαθήστε να το ξεπεράσετε. Αλλαγές έρχονται για όσους είστε γεννημένοι γύρω στις 5-8 Δεκεμβρίου, ενώ για τους Τοξότες των τελευταίων ημερών ευνοούνται οι επαφές, οι συναντήσεις και οι συμφωνίες.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί στις αρχές Ιανουαρίου όπως και εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας έχετε την ευχέρεια να κάνετε καινούργια σχέδια, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς. Ο χώρος της εργασίας σας απασχολεί άμεσα. Ενδεχομένως να έχετε άγχος για τον σύντροφό σας, τους συνεργάτες ή μια συνεργασία.

Υδροχόος

Για τους Υδροχόους των τελευταίων ημερών είναι μια δύσκολη ημέρα η σημερινή(κυρίως το πρωί), μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση, ίσως και εξαιτίας οικογενειακών σας θεμάτων. Μετά το μεσημέρι τα πράγματα γίνονται καλύτερα, ενώ και οι φίλοι σας είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν. Ενδεχομένως όμως αυτό τον καιρό να πρέπει να στηρίξετε κάποιους ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη. Οι Υδροχόοι των τελευταίων ημερών, αν και έχετε οικογενειακά θέματα που σας απασχολούν, θα ρυθμίσετε ένα οικονομικό θέμα, ενώ και η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να πηγαίνει αρκετά καλά.

Ιχθείς

Για εσάς τους Ιχθύς οποιαδήποτε θέματα έχουν σχέση με τα μελλοντικά σας σχέδια, με ταξίδια, με γραπτά (αν είστε σπουδαστές), μέχρι το μεσημέρι είναι μεν αρκετά πιεστικά, αλλά ευνοούνται. Μετά το μεσημέρι όμως, όσοι είστε γεννημένοι τον Φεβρουάριο θα πρέπει να προσέχετε πολύ τόσο τα οικογενειακά όσο και τα επαγγελματικά σας θέματα, παρά το γεγονός ότι τελικά θα βρείτε τις απαιτούμενες λύσεις.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ