Θαυμάστρια του Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε τα κλάματα μόλις τον αγκάλιασε [βίντεο] - iefimerida.gr

Θαυμάστρια του Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε τα κλάματα μόλις τον αγκάλιασε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ρεάλ βρίσκεται στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Ιταλία για τον σπουδαίο πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Γιουβέντους. Η αποστολή της «βασίλισσας» γνώρισε την αποθέωση από αρκετούς Ιταλούς ενώ μια νεαρή Ιταλίδα έβαλε τα κλάματα όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο δέχθηκε να την αγκαλιάσει.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση φυσικά κατά την άφιξη της αποστολής της Ρεάλ στο Τορίνο. Κάμερες, φωτογράφοι και απλοί θαυμαστές του Ρονάλντο προσπάθησαν να τον πλησιάσουν όμως την παράσταση έκλεψε μια νεαρή Ιταλίδα, η οποία όχι μόνο κατάφερε να πείσει τους άνδρες ασφαλείας αλλά έπεισε και τον επιθετικό της «βασίλισσας» να την αγκαλιάσει, αφού πρώτα φυσικά της χάρισε ένα αυτόγραφο στην μπλούζα της.

Το επίσημο κανάλι της Ρεάλ στο youtube, ανέβασε και ένα video μέσα από το αεροπλάνο της Ρεάλ κατά τη διάρκεια της πτήσης από τη Μαδρίτη προς το Τορίνο.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ