Συνάντηση Γιούνκερ - Σαμαρά σήμερα στις Βρυξέλλες - iefimerida.gr

Συνάντηση Γιούνκερ - Σαμαρά σήμερα στις Βρυξέλλες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI /ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ θα συναντηθεί σήμερα στις Βρυξέλλες ο Αντώνης Σαμαράς.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την εκδήλωση του ιδρύματος Μάρτενς στην οποία ο πρόεδρος της Κομισιόν είναι κεντρικό ομιλητής.

Με δεδομένες τις καλές μεταξύ τους σχέσεις και τα φιλελληνικά αισθήματα του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα ενημερωθεί για την πορεία των διαπραγματεύσεων και θα τονίσει ότι δεν πρέπει να πάνε χαμένες οι θυσίες των Ελλήνων και ότι η χώρα χρειάζεται μία δεύτερη ευκαιρία.

Παράλληλα, ο Αντώνης Σαμαράς θα περιγράψει την ασφυκτική κατάσταση στην οποία έχει οδηγηθεί η πραγματική οικονομία εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών.

Επιπλέον, θα υπογραμμίσει ότι η Νέα Δημοκρατία ως κόμμα ευθύνης, θα στηρίξει τις μεταρρυθμίσεις που θα φέρει προς ψήφιση η κυβέρνηση στη Βουλή ώστε να υπάρξει συμφωνία και η χώρα να παραμείνει στην ευρωζώνη και θα τονίσει ότι πρέπει να αλλάξει η πολιτική που εφαρμόζει ο Αλέξης Τσίπρας ώστε η χώρα να επανέλθει στον δρόμο της ανάπτυξης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ