Βαρουφάκης: Παραμένω ο διαπραγματευτής της Ελλάδας στο Eurogroup! - iefimerida.gr

Βαρουφάκης: Παραμένω ο διαπραγματευτής της Ελλάδας στο Eurogroup!

Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε ο Γιάνης Βαρουφάκης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ευχαριστώντας τον Ελ Εριάν για το εγκωμιαστικό σχόλιο που του έκανε μέσω άρθρου του στο Bloomberg.

Στο άρθρο του ο γνωστός οικονομολόγος και αρθρογράφος εξέφρασε τη λύπη του για τον παραμερισμό του υπουργού Οικονομικών από τις διαπραγματεύσεις, ενώ παράλληλα τον χαρακτήρισε ως «ανάσα φρέσκου αέρα στο παρατεταμένο και κουραστικό δράμα της ελληνικής οικονομίας».

Ο Γιάνης Βαρουφάκης έσπευσε να του απαντήσει στέλνοντας μηνύματα εντός και εκτός Ελλάδας. «Ευχαριστώ για τα ευγενικά σου λόγια Ελ Εριάν. Και μία πληροφορία: Παρά τις φήμες που βασίζονται σε ευσεβείς πόθους, παραμένω υπουργός Οικονομικών και διαπραγματευτής της Ελλάδας στο Eurogroup!», έγραψε ο Ελληνας ΥΠΟΙΚ.

Βαρουφάκης: Παραμένω ο διαπραγματευτής της Ελλάδας στο Eurogroup! | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ