Λεουτσάκος: Ο αυτοκράτορας Σόιμπλε θα μας πει τι θα κάνουμε; - iefimerida.gr

Λεουτσάκος: Ο αυτοκράτορας Σόιμπλε θα μας πει τι θα κάνουμε;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για αποικιοκρατική πολιτική κατηγόρησε τους δανειστές και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Λεουτσάκος.

«Διαπραγματευόμαστε στο πλαίσιο της λαϊκής εντολής και οφείλουν οι εταίροι και δανειστές να κατανοήσουν ότι δεν μπορούν να συμπεριφέρονται σε μια χώρα – μέλος της ΕΕ και της ΟΝΕ σα να είναι μια νέου τύπου αποικία και να την περιθωριοποιήσουν σε από αυτό που λέμε Ευρώπη. Ευρώπη δεν είναι Μεσαίωνας», ανέφερε μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε τα πυρά του προς τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών τονίζοντας πως η κυβέρνηση δεν δέχεται εκβιασμούς.

«Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις απέναντι σε ωμούς εκβιασμούς που δέχεται η χώρα μας και πρέπει να τους αναζητήσουμε. Τι θέλουν να μας πουν ότι ο αυτοκράτορας Σόιμπλε καθορίζει την ευρωπαϊκή πορεία;», αναρωτήθηκε.

Μεταξύ άλλων, ζήτησε από την κυβέρνηση να μην κάνει καμία υποχώρηση, ενώ αρνήθηκε να δηλώσει το εάν θα ψηφίσει κάποια ενδεχόμενη συμφωνία με τους δανειστές.

«Βήματα πίσω δεν μπορεί να κάνει η κυβέρνηση γιατί δεν οδηγούν πουθενά. Η κυβέρνηση δεν υπάρχει περίπτωση να κινηθεί έξω από το προγραμματικό της πλαίσιο», υπογράμμισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ