Σκουρλέτης: Η επιλογή είναι η χώρα να πληρώνει τις δόσεις της και να καταλήξει σε συμφωνία - iefimerida.gr

Σκουρλέτης: Η επιλογή είναι η χώρα να πληρώνει τις δόσεις της και να καταλήξει σε συμφωνία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμετακίνητη είναι η κυβέρνηση στο ζήτημα της μείωσης των επικουρικών συντάξεων, με τον Γιάννη Σκουρλέτη να ξεκαθαρίζει πως δεν θα υπάρχουν περικοπές.

«Δεν θα δεχθούμε μειώσεις επικουρικών συντάξεων, το θέμα έχει κλείσει», δήλωσε μιλώντας στο Mega.

Ο υπουργός Εργασίας ανέφερε πως το ΔΝΤ παραμένει ανυποχώρητο στις απαιτήσεις του για τα εργασιακά, στις ομαδικές απολύσεις και τίθεται κατά της αύξησης του κατώτατου μισθού.

«Στα εργασιακά φαίνεται πιο άκαμπτη η πλευρά του ΔΝΤ», επεσήμανε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Μας ζητούν να μην αγγίξουμε τίποτα (σ.σ από τα μέτρα λιτότητας) που έχουν καταστρέψει τις ζωές των Ελλήνων τα τελευταία πέντε χρόνια».

Ερωτηθείς για το εάν η κυβέρνηση είναι σε θέση να καταβάλλει την δόση προς το ΔΝΤ είπε πως «η χώρα έχει επιλέξει να πληρώσει τις υποχρεώσεις της και να καταλήξει σε συμφωνία. Προσπαθούμε να έχουμε τα χρήματα».

Οσον αφορά τον ΕΝΦΙΑ εξέφρασε την πεποίθησή του πως θα καταργηθεί, υποστηρίζοντας πως θα υπάρξει ένας διαφορετικός φόρος για την ακίνητη περιουσία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ