Ο Σπανούλης απαντά: Να μετανιώσουν αυτοί που βρίζουν οικογένειες και παιδιά, όχι εγώ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Σπανούλης απαντά: Να μετανιώσουν αυτοί που βρίζουν οικογένειες και παιδιά, όχι εγώ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (66-77) κι ανέφερε πως δεν μετανιώνει για την κίνησή του, αλλά θα έπρεπε να μετανιώνουν όσοι βρίζουν οικογένειες και παιδιά.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ανέφερε αρχικά για το παιχνίδι: «Παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ, αυτό που παίζουμε όλη τη χρονιά. Είχαμε συγκέντρωση και πλάνο. Ο κόουτς μας ετοίμασε καταπληκτικά γι' άλλη μια φορά.

Χτυπήσαμε τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού κι ελέγχαμε το παιχνίδι από το πρώτο δευτερόλεπτο».

Για την επίθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προς εκείνον: «Δεν κατάλαβα την επίθεση. Μου είπαν και μου έδειξαν πράγματα που δε θέλω να συζητήσω».

Για την ενέργειά του: «Δεν έβρισα κανένα, ούτε έκανα κάτι αντιαθλητικό. Ακούω πάρα πολλά και πάνω στην ένταση της στιγμής έκανα ο, τι έκανα. Δεν έθιξα κανέναν».

Σε ερώτηση για το αν μετανιώνει αποκρίθηκε: «Να μετανιώσουν αυτοί που βρίζουν οικογένειες και παιδιά, όχι εγώ».

Ο Γιώργος Σκινδήλιας, αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ και ο γενικός διευθυντής της, Χρήστος Σταυρόπουλος - οι οποίοι είχαν ηγηθεί της αποστολής του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό - βρέθηκαν στη ΓΑΔΑ και στο τμήμα κατά της αθλητικής βίας και κατέθεσαν μήνυση κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την φραστική επίθεση στον Βασίλη Σπανούλη, ενώ κινήθηκε και η διαδικασία του αυτόφωρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ