Το σκίτσο των FT για την Ελλάδα: Το τρένο του ευρώ φεύγει, ο Τσίπρας προσπαθεί να το κρατήσει [εικόνα] - iefimerida.gr

Το σκίτσο των FT για την Ελλάδα: Το τρένο του ευρώ φεύγει, ο Τσίπρας προσπαθεί να το κρατήσει [εικόνα]

(EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελλάδα ως ετοιμόρροπο βαγόνι, το ευρώ ως ένα υπερσύγχρονο που απομακρύνεται και ο Αλέξης Τσίπρας στη μέση. Ετσι «είδε» ο σκιτσογράφος των Financial Times την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων.

Στο σκίτσο του Ινγκραμ Πιν, για το σχολιασμό των γεγονότων της εβδομάδας, ο Αλέξης Τσίπρας με τα πόδια στο «βαγόνι» της Ελλάδας και τα χέρια σε εκείνο του ευρώ, προσπαθεί να συγκρατήσει το δεύτερο που απομακρύνεται, την ώρα που η Ανγκελα Μέρκελ του κουνά το δάχτυλο.

«Η εμπόλεμη ελληνική κυβέρνηση κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετά ώστε να καλύψει τις συνταξιοδοτικές υποχρεώσεις για τον Απρίλιο. Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι είναι αισιόδοξος ότι μία συμφωνία θα επιτευχθεί για ένα νέο πακέτο βοήθειας από την ΕΕ», είναι η λεζάντα στο σχόλιο.

Το σκίτσο των FT για την Ελλάδα: Το τρένο του ευρώ φεύγει, ο Τσίπρας προσπαθεί να το κρατήσει [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άνγκελα Μέρκελ Αλέξης Τσίπρας σκίτσο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ