«Ο Μανώλης διόρισε το 2006 συγγενή του, πρώτου βαθμού» - iefimerida.gr

«Ο Μανώλης διόρισε το 2006 συγγενή του, πρώτου βαθμού»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε σήμερα ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης κατά του Γιάννη Μανώλη, αναφορικά με τη χθεσινή καταγγελία του γραμματέα του συνδικαλιστικού της ΝΔ για την μετάταξη του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ από την Ολυμπιακή στο υπουργείο Υποδομών.

Σήμερα ο κ.Μιχάλης Καρχιμάκης χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα χαρακτήρισε των πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας «αρχιρουσφετολόγο και άνθρωπο που η αδιαφάνεια και ο λαϊκισμός είναι στο DNA του».

Σε συνέντευξή του στο Βήμα Fm, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τον κατηγόρησε πως κορόιδεψε χιλιάδες ψηφοφόρους του και ψηφοφόρους της Ν.Δ. και πρώτα απ' όλα φρόντισε να διορίσει συγγενικό του πρόσωπο.

Τον κατονόμασε δε, ως τον πρώτο «που δίδαξε την αναξιοκρατία και κορόιδεψε χιλιάδες ψηφοφόρους του ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα την ώρα που διόριζε το 2006 συγγενικό του πρόσωπο πρώτου βαθμού κάτω από το τραπέζι, χωρίς διαδικασίες στην Εθνική Ασφαλιστική».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ