Ξεκινούν οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς - iefimerida.gr

Ξεκινούν οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τη Δευτέρα οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να καταθέσουν τα απαραίτητα έγγραφα για την εγγραφή των παιδιών τους στους Παιδικούς σταθμούς και τα Βρεφοκομεία για το έτος 2015-2016.

Η προθεσμία ισχύει μέχρι τις 11 Ιουνίου και θα τα δικαιολογητικά θα πρέπει να προσκομισθούν στην Κεντρική Υπηρεσία του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, στην συμβολή των οδών Ρόδου 181 και Σειρήνου στα Σεπόλια στην Αίθουσα Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με αλφαβητικό πίνακα που καταρτίστηκε βάσει επωνύμου.

Η ανακοίνωση του με τον αλφαβητικό πίνακα, το έντυπο της αίτησης αλλά και το χρονοδιάγραμμα υποβολής των αιτήσεων βρίσκονται και στο site του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, dbda.gr, στο site του Δήμου Αθηναίων cityofathens.gr, στα ΚΕΠ και τα ΣΕΔ του Δήμου Αθηναίων, καθώς επίσης και στους Παιδικούς Σταθμούς του Βρεφοκομείου.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς έχουν, ακόμη, τη δυνατότητα να καταθέσουν τις αιτήσεις στου στα ΚΕΠ στα ΣΕΔ του Δήμου Αθηναίων καθώς επίσης και συστημένα ή με courier επί αποδείξει στο Τμήμα Επιλογής αιτήσεων και παρακολούθησης εγγραφών, Ρόδου 181 & Σερήνου, 4ος όροφος υπόψη κας Σερέτη.

Τέλος, είναι σημαντικό οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίζουν ότι όσοι επιλέξουν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους με τον παραπάνω τρόπο δεν θα παραλαμβάνουν αποδεικτικό παραλαβής και μοριοδότησης της αίτησής τους. Οι αιτήσεις που κατατίθενται μέσω ΚΕΠ, ΣΕΔ, συστημένες ή με courier επί αποδείξει, θα πρέπει να έχουν κατατεθεί το αργότερο έως τις 5 Ιουνίου 2015.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παιδικοί σταθμοί αιτήσεις έτος 2015-2016
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ