Με πτώση 1% έκλεισε το Χρηματιστήριο - iefimerida.gr

Με πτώση 1% έκλεισε το Χρηματιστήριο

 Nikos Libertas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με πτώση της τάξης του 1,00% έκλεισε ο Γενικός Δείκτης Τιμών, μετά τις πρωινές διακυμάνσεις, υποχωρώντας κάτω από τα επίπεδα των 800 μονάδων και συγκεκριμένα στις 799,97 μονάδες.

Με πτώση έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε ήπιες ρευστοποιήσεις για κατοχύρωση μέρους των υψηλών κερδών των πέντε προηγούμενων ημερών, στη διάρκεια των οποίων ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης είχε σημειώσει συνολικά κέρδη 14,37% και ο τραπεζικός δείκτης είχε καταγράψει κέρδη 42,92%.

Ενδοσυνεδριακά ο Γενικός Δείκτης Τιμών είχε κινηθεί ανοδικά, καταγράφοντας υψηλότερη τιμή στις 817,82 μονάδες (+1,47%).

Η αξία των συναλλαγών κυμάνθηκε σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με τις προηγούμενες συνεδριάσεις και διαμορφώθηκε στα 81,65 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 1,25%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 0,33%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ