E-mail στήριξης του Σέρχιο Μαρκαριάν στους διεθνείς - iefimerida.gr

E-mail στήριξης του Σέρχιο Μαρκαριάν στους διεθνείς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν θέλησε να συνεχίσει την ψυχολογική στήριξη προς τους διεθνείς ποδοσφαιριστές, στέλνοντάς τους ένα e-mail στο οποίο με ένα μικρό και απλό μήνυμα προσπάθησε να διατηρήσει ψηλά το ηθικό τους.

Το έργο της Εθνικής ομάδας για πρόκριση στην τελική φάση του EURO 2016 είναι πάρα πολύ δύσκολο μετά την ισοπαλία στη Βουδαπέστη στην Ουγγαρία όμως ο πρώτος που δεν χάνει την αισιοδοξία του για την επίτευξη του στόχου, φαίνεται ότι είναι ο Σέρχιο Μαρκαριάν. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μη μπορώντας φυσικά να συγκεντρώσει όλους τους διεθνείς στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την επόμενη επίσημη υποχρέωση της ομάδας, έστειλε ένα e-mail σε όλους τους παίκτες ζητώντας τους ομαδικό πνεύμα εντός κι εκτός γηπέδου.

«Ευχαριστούμε για την προσπάθεια σας. Ήταν θετική η ανταπόκριση σας στους αγώνες. Μας έλειψε μόνο το γκολ. Βρήκαμε το δρόμο για το μέλλον που είναι το ποιοτικό παιχνίδι, όπως και το να έχουμε ομαδικό πνεύμα εντός κι εκτός γηπέδου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σερχιο μαρκαριαν Εθνική Ομάδα e-mail
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ