To Reuters γράφει για την επίθεση στον Βαρουφάκη - iefimerida.gr

To Reuters γράφει για την επίθεση στον Βαρουφάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι το πρακτορείο Reuters έφτασε η είδηση της επίθεσης κατά του Γιάνη Βαρουφάκη από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου στα Εξάρχεια.

Το κορυφαίο διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο μεταδίδει ότι μια ομάδα αναρχικών εκσφενδόνισε γυάλινα αντικείμενα κατά του υπουργού Οικονομικών και της συζύγου του, Δανάης, σε ένα εστιατόριo στην Αθήνα αργά το βράδυ της Τρίτης.

Το Reuters τονίζει ότι η Δανάη αγκάλιασε τον Γιάνη Βαρουφάκη για να τον προστατεύσει από την επίθεση. «Το ζεύγος είχε μόλις ολοκληρώσει ένα δείπνο με φίλους στην μποέμικη περιοχή των Εξαρχείων, που συχνά λαμβάνουν χώρα ταραχές από διαδηλωτές της Αριστεράς, όταν μια ομάδα αναρχικών μπήκε στην αυλή του εστιατορίου, ζητώντας του να φύγει από την "περιοχή τους"», μεταδίδει το Reuters.

Στη συνέχεια μεταφέρει τα όσα είπε ο ίδιος ο Γ. Βαρουφάκης: «Ξεκίνησα διάλογο μαζί τους, λέγοντας ότι θέλω να τους ακούσω, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί να με χτυπήσουν. Μετά από δεκαπέντε λεπτά έντονης αλλά μη βίαιης συζήτησης, τα πνεύματα ηρέμησαν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Reuters επίθεση Βαρουφάκης εξάρχεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ