Ο Ελληνας Σωκράτης προελαύνει: Με την Ντόρτμουντ απέκλεισε την Μπάγερν Μονάχου και πάει τελικό [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Ελληνας Σωκράτης προελαύνει: Με την Ντόρτμουντ απέκλεισε την Μπάγερν Μονάχου και πάει τελικό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μπάγερν Μονάχου είχε 0/4 εκτελέσεις στη διαδικασία των πέναλτι, η Ντόρτμουντ επικράτησε με 2-0 (1-1 η κανονική διάρκεια και η παράταση) στην «Άλιανζ Αρίνα» αποκτώντας το «εισιτήριο» για τον τελικό του DFB Pokal.

Ετσι, η παρέα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου έκανε ακόμη ένα ποδοσφαιρικό θαύμα και πάει στον τελικό και περιμένει τον αντίπαλο της ανάμεσα στην Αρμίνια και την Βολφσμπουργκ.

Ένα επικό ματς που θα θυμούνται για χρόνια όσοι το παρακολούθησαν, ανέδειξε νικήτρια στα πέναλτι την Ντόρτμουντ που για 3η φορά, τα τελευταία τέσσερα χρόνια θα είναι στον τελικό.

Οι Βαυαροί έπαιζαν σαν τη γάτα με το ποντίκι για 70 λεπτά την Ντόρτμουντ, είχαν δοκάρι στο 55’ με τον Λεβαντόφσκι, προηγούνταν 1-0 (29’ Λεβαντόφσκι) και η πρόκριση έμοιαζε βέβαιη. Τα πάντα άλλαξαν, όταν ο Γκουαρντιόλα, αποφάσισε να ρίξει στο ματς τον Ρόμπεν αντί του Τιάγκο Αλκάνταρα, ο Κλοπ έριξε τον Μικχταριάν στο ματς και αυτό γύρισε τούμπα.

Ο Ελληνας Σωκράτης προελαύνει: Με την Ντόρτμουντ απέκλεισε την Μπάγερν Μονάχου και πάει τελικό [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ο Αρμένιος άλλαξε τη ροή του ματς για 20 λεπτά, η Ντόρτμουντ ισοφάρισε (75’ Ομπαμεγιάνγκ) και παραλίγο να πάρει και το ματς στα 90’ (1-1).

Στην παράταση η Μπάγερν πίεσε, έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τον Σβαϊνστάιγκερ, αλλά δεν σκόραρε, παρότι από το 108’ η Ντόρτμουντ έπαιζε με 10 (λόγω αποβολής του Καμπλ). Το ματς πήγε στα πέναλτι, η Μπάγερν αστόχησε και στα τέσσερα(!), με τους Λαμ κι Αλόνσο να γλιστράνε και κάπως έτσι η Ντόρτμουντ την πέταξε εκτός τελικού και της στέρησε την ευκαιρία να το κατακτήσει για 3η σερί φορά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ