Ηττήθηκε ο Ολυμπιακός με σκορ 2-1 από την Άρσεναλ - iefimerida.gr

Ηττήθηκε ο Ολυμπιακός με σκορ 2-1 από την Άρσεναλ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μεγάλο χρονικό διάστημα έκλεισε την Αρσεναλ στο μισό γήπεδο δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες, βρήκε δίχτυα με τον Φουστέρ, είχε δοκάρι με τον Τοροσίδη, αλλά τελικά ο Ολυμπιακός έφυγε ηττημένος από το Λονδίνο με 1-2. Αιτία η κάκιστη αμυντική του λειτουργία, που άφησε εκτεθειμένο τον Κοστάντσο, επιτρέποντας στους άγγλους να προηγηθούν με τέρματα των Τσάμπερλεϊν και Σάντος στο 20λεπτο.

Η ομάδα του Βαλβέρδε εκμεταλλεύτηκε τις πολλές απουσίες βασικών της Αρσεναλ, πραγματοποίησε την καλύτερή του φετινή εμφάνιση με πολλή ενέργεια και πάθος, ωστόσο επιστρέφει στη βάση του χωρίς βαθμούς, γεγονός που κάνει εξαιρετικά δύσκολη την υπόθεση πρόκριση. Πολύ καλή εμφάνιση των Ιμπαγάσα, Φέισα και Μιραλάς (έμεινε από δυνάμεις στην επανάληψη), υστέρησε ο Μαρκάνο. Στους τέσσερις βαθμούς έφτασε οι κανονιέρηδες του Βενγκέρ.

Πηγή: sport.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ