Πάγκαλος: «Η φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων εξαντλήθηκε» - iefimerida.gr

Πάγκαλος: «Η φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων εξαντλήθηκε»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Τα φοροδοτικά όρια της ελληνικής κοινωνίας έχουν εξαντληθεί», σημείωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος αναφερόμενος στις χθεσινές ανακοινώσεις του έτερου αντιπροέδρου Ευάγγελου Βενιζέλου για το νέο καθεστώς των αποδείξεων.

«Νομίζω ότι πρέπει να υπάρξει κάποια συζήτηση τόσο σε κυβερνητικό όσο και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο εφόσον υπάρχει τέτοια αντίδραση» είπε ο κ. Πάγκαλος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο κ. Πάγκαλος, Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επισήμανε ότι οι πολίτες πρέπει να συλλέγουν αποδείξεις.

Αναφορικά με την απελευθέρωση του κλάδου των ταξί, ο κ. Πάγκαλος αναγνώρισε πως εάν είχε δοθεί ολοκληρωτική λύση στο θέμα ενδεχομένως να μην υπήρχαν τα προβλήματα που υπάρχουν σήμερα, ενώ αρνήθηκε πως υπάρχει διαπληκτισμός μεταξύ των κ. Ρέππα και Ραγκούση. Κατηγόρησε δε τη Νέα Δημοκρατία πως ψηφίζει νόμους στη Βουλή και βάζει τους συνδικαλιστές της να τους υπονομεύσουν με απεργίες.

«Δεν με ενδιαφέρει η επανεκλογή μου, η αγωνία για το πολιτικό κόστος μας έφερε εδώ που φτάσαμε», είπε καταλήγοντας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ