Μητρόπουλος: Εάν η συμφωνία περιλαμβάνει μέτρα πρέπει να ερωτηθεί ο λαός - iefimerida.gr

Μητρόπουλος: Εάν η συμφωνία περιλαμβάνει μέτρα πρέπει να ερωτηθεί ο λαός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος επιμένει πως το δημοψήφισμα πρέπει να γίνει ούτως ή άλλως αφού οι δανειστές έχουν βάλει στο τραπέζι το e-mail Χαρδούβελη και εκβιάζουν την κυβέρνηση.

Μιλώντας στο Mega ο κ.Μητρόπουλος τόνισε πως λόγω του εκβιασμού των δανειστών και λόγω της έλλειψης χρηματοδότησης από το περασμένο καλοκαίρι η κυβέρνηση αναγκάστηκε να προβεί σε πράξεις όπως η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τα αποθεματικά η οποία όπως είπε ως πράξη κινείται στα όρια της συνταγματικής νομιμότητας.

Σε κάθε περίπτωση εάν η συμφωνία περιλαμβάνει μέτρα πρέπει να ερωτηθεί ο λαός είπε ο κ. Μητρόπουλος.

Αργότερα, μιλώντας στον Ant1, ο αντιπρόεδρος της Βουλής προσδιόρισε ποιο ακριβώς θα είναι το ερώτημα του δημοψηφίσματος.

«Με δεδομένο ότι ο ελληνικό λαός θέλει να παραμείνει στο ευρώ, θέλετε άλλα μέτρα ή άλλο μνημόνιο εντός του ευρώ;», ανέφερε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ