Η Μέρκελ δικαιώνει Ραγκούση για τα ταξί! - iefimerida.gr

Η Μέρκελ δικαιώνει Ραγκούση για τα ταξί!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλά και ενδιαφέροντα είπε η γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ στην συνέντευξη που παραχώρησε στον ανταποκριτή της κρατικής τηλεόρασης στο Βερολίνο, Γιώργο Παππά.Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι η σιδηρά κυρία της Γερμανίας ήταν πλήρως ενημερωμένη για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, ακόμη και για τις... απεργίες και τις αβελτηρίες υπουργών!

Ήταν τόσο "διαβασμένη" που απαρίθμησε μια λίστα από τις κινήσεις που δεν έχουν γίνει, όπως το Εθνικό Κτηματολόγιο (πόσα χρόνια το ακούμε; Από την εποχή που υπουργός ήταν ο Κώστας Λαλιώτης...) αλλά και κινήσεις που έγιναν μεν, αλλά με αργούς ρυθμούς και συνάντησαν αντιδράσεις όπως την απελευθέρωση κλειστών επαγγελμάτων. Η Μέρκελ γνώριζε ότι έγιναν και απεργίες "από ταξιτζήδες, απο μεταφορείς και άλλους" αλλά σημείωσε ότι αυτά είναι απαραίτητα να γίνουν για την ανταγωνιστικότητα της Ελλάδας. Ότι έλεγε και ο Γ. Ραγκούσης δηλαδή, εν μέσω θέρους και κινητοποιήσεων, αλλά αρνούνταν ακόμη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να δουν...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ