Φεύγει ο Σίλντενφελντ από τον Παναθηναϊκό - Συμφώνησε με την Ντιναμό - iefimerida.gr

Φεύγει ο Σίλντενφελντ από τον Παναθηναϊκό - Συμφώνησε με την Ντιναμό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ διανύει τις τελευταίες του μέρες στην Ελλάδα αγωνιζόμενος με τον Παναθηναϊκό. Αυτό προκύπτει από τα δημοσιεύματα του κροατικού Τύπου αλλά και από τις δηλώσεις του τεχνικού της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ζόραν Μάμιτς, ο οποίος ουσιαστικά επιβεβαίωσε την αλλαγή πλεύσης του Κροάτη αμυντικού.

Το σήριαλ με την παραμονή ή όχι του Γκόρντον Σίλντενφελντ φαίνεται ότι παίρνει τέλος. Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός παρουσιάστηκε από τον κροατικό Τύπο να έχει συμφωνήσει με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ προφορικά έναντι 550.000 ευρώ ετησίως έπειτα από συμφωνία του με τον πρόεδρο του συλλόγου Ζντράφκο Μάμιτς. Μέσα στην ημέρα μάλιστα ήρθε και η κατά κάποιο τρόπο επιβεβαίωση της συμφωνίας από τον αδερφό του προέδρου και προπονητή της ομάδας, Ζόραν Μάμιτς, ο οποίος πάντως στο πρόσφατο παρελθόν δεν είχε εκφραστεί και με τα καλύτερα λόγια για την ενδεχομένη μεταγραφή του Σίλντενφλεντ στην Ντιναμό.

Ο Μάμιτς ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός εκ των Σίλντενφελντ ή Σπάχιτς απαντώντας χαρακτηριστικά «Είναι και οι δύο καλοί, αλλά ο Σίλντενφελντ είναι πιο ρεαλιστική επιλογή. Είπα ό,τι είπα για τον Γκόρντον, αλλά αφότου μίλησα μαζί του πείστηκα ότι θα μας ενισχύσει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ