Ο Κεγκέρογλου απειλούσε να καταψηφίσει το χαράτσι για ένα... γινάτι - iefimerida.gr

Ο Κεγκέρογλου απειλούσε να καταψηφίσει το χαράτσι για ένα... γινάτι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Μέσα στον ορυμαγδό των εξελίξεων, με τον Γιώργο Παπανδρέου στο Βερολίνο και την κυβέρνηση να «καρδιοχτυπά» για το αν θα περνούσε κατά την ονομαστική ψηφοφορία η διάταξη για το τέλος στα ακίνητα, κάποιοι ζήλωσαν τη... δόξα του Αλέκου Αθανασιάδη για τη ΔΕΗ.

Εντελώς ξαφνικά ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου, διαμήνυσε αρμοδίως ότι εξέταζε το ενδεχόμενο να μη ψηφίσει την διάταξη που υποχρεώνει τη ΔΕΗ να εισπράττει το ειδκό τέλος ακινήτων.

Ο λόγος; Ο ίδιος επικαλείτο την ομιλία του την περασμένη Πέμπτη στη Βουλή στην οποία έκανε ορισμένες προτάσεις για να είναι πιο δίκαιο το τέλος για τα χαμηλά εισοδήματα.

Ομως, επί της ουσίας -λένε καλά πληροφορημένες πηγές- είχε «στυλώσει τα πόδια» για κάποιο άλλο λόγο: Οταν πρόσφατα κατέβηκε στην Κρήτη ο γ.γ. του υπουργείου Δικαιοσύνης και μίλησε για το Εφετείο που έγινε στο Ηράκλειο (μετά από δεκαετίες τοπικών αντιπαραθέσεων με τα Χανιά) έκανε το... λάθος να ευχαριστήσει δημόσια μόνο τη Μαρία Σκραφνάκη και όχι τον ίδιο! Αυτό σε συνδυασμό με το ότι είναι πρώτος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο νομό και ότι έχασε την υπουργική του έδρα στον τελευταίο ανασχηματισμό, το θεώρησε προφανώς πολύ βαρύ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ