Υποκλίθηκε η Ευρώπη στον Ολυμπιακό! - Κέρδισε πάλι την Μπαρτσελόνα (71-68) και πάει Final 4 - iefimerida.gr

Υποκλίθηκε η Ευρώπη στον Ολυμπιακό! - Κέρδισε πάλι την Μπαρτσελόνα (71-68) και πάει Final 4

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τρίποντο του Γιώργου Πρίντεζη στην εκπνοή του αγώνα ο Ολυμπιακός νίκησε με 71-68 την Μπαρτσελόνα, έκανε το 3-1 και πάει στο Final 4 της Euroleague.

Μετά την Φενέρ του Ομπράντοβιτς, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Ιτούδη, την Ρεάλ Μαδρίτης του Μπουρούση, την πρόκριση για το Final 4 της Μαδρίτης πήρε και ο Ολυμπιακός σηκώνοντας την σημαία της Ελλάδας ξανά ψηλά!

Ο εορτάζοντας σήμερα Γιώργος Πρίντεζης στέλνει τον Ολυμπιακό για 9η φορά στην ιστορία του σε Final 4 ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ακατάλληλο για… καρδιακούς το μεγαλύτερο μέρος του ματς, με τους «ερυθρόλευκους» -που βρέθηκαν να χάνουν με δέκα πόντους- να κάνουν ένα τρομερό comeback στο τρίτο δεκάλεπτο και να τσεκάρουν το εισιτήριό τους για την ισπανική πρωτεύουσα χάρη στο τεράστιο καλάθι του υπαρχηγού!

Πρώτος σε πόντους για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήταν με 17 ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος παράλληλα έγινε και δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης. Ο Πρίντεζης σταμάτησε στους 14 πόντους, ενώ πολύ μεγάλο ματς και στις πλευρές του παρκέ έκανε ο Βαγγέλης Μάντζαρης με 11 πόντους.

Από τους Καταλανούς κορυφαίοι ήταν ο Τόμιτς και Σατοράνσκι 13 και 12 πόντους αντίστοιχα, ενώ ο Αμπρίνες είχε 11.

Τα δεκάλεπτα: 16-17, 29-37, 50-50, 71-68

Ολυμπιακός: Πέτγουεϊ 8, Χάντερ 8, Ντάνστον 2, Σπανούλης 17, Παπαπέτρου, Σλούκας 6, Πρίντεζης 14, Μάντζαρης 11, Λαφαγιέτ 2, Ντάρντεν 3, Λοτζέσκι

Μπαρτσελόνα: Ντόλμαν 5, Χουέρτας 2, Αμπρίνες 11, Ναβάρο 8, Σατοράνσκι 12, Πλάις 4, Τόμας 4, Όλεσον 5, Λάμπε 4, Νάχμπαρ, Τόμιτς 13

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Μπαρτσελόνα Euroleague FInal 4
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ