Αναβλήθηκε η συζήτηση για άρση ασυλίας του Κασιδιάρη - Δήλωσε ότι δεν είχε χρόνο να μελετήσει - iefimerida.gr

Αναβλήθηκε η συζήτηση για άρση ασυλίας του Κασιδιάρη - Δήλωσε ότι δεν είχε χρόνο να μελετήσει

AnPhil Ipparis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναβλήθηκε μετά από αίτημα του ίδιου του Ηλία Κασιδιάρη η συζήτηση για την άρση ή μη της ασυλίας του από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Η Επιτροπή δέχτηκε την αιτιολογία του Ηλία Κασιδιάρη πως δεν είχε τον απαιτούμενο χρόνο να μελετήσει τις κατηγορίες, επειδή αποφυλακίστηκε πρόσφατα.

Οι εισαγγελικές αρχές ζήτησαν την άρση ασυλίας του βουλευτή, ώστε να ασκήσουν σε βάρος του ποινική δίωξη για διέγερση σε διάπραξη εγκλήματος, όταν σε ομιλία του το 2011, στον Ασπρόπυργο κάλεσε τους κατοίκους να «ξεφορτωθούν τα ανθρώπινα σκουπίδια», μιλώντας στους μετανάστες και τους Ρομά της πόλης.

Αναβολή για μια εβδομάδα πήρε και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης. Η υπόθεσή του αφορά τη μη καταβολή των δεδουλευμένων σε συνεργάτη του, ο οποίος δεν έχει ζητήσει μέχρι στιγμής άσκηση ποινικής δίωξης του βουλευτή. Γι αυτό το λόγο η Επιτροπή Δεοντολογίας έκρινε πως μπορεί να περιμένει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ