«Ρήμαξαν» 111 αυτοκίνητα μέσα σε τρεις μήνες - iefimerida.gr

«Ρήμαξαν» 111 αυτοκίνητα μέσα σε τρεις μήνες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ρεκόρ διαρρήξεων σε αυτοκίνητα, έκανε μέσα σε τρεις μήνες, 25χρονος Αλβανός μαζί με 24χρονη Ελληνίδα φίλη του, η οποια και αναζητείται. Το ζευγάρι φέρεται να διέρρηξε 111 αυτοκίνητα μέσα σε μόλις τρεις μήνες...

Ο 25χρονος συνελήφθη χτες από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στην Γλυφάδα, γιατί λίγο νωρίτερα, μαζί με την 24χρονη φίλη του, η οποία κατάφερε να διαφύγει, διέρρηξαν πέντε Ι.Χ. αυτοκίνητα, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν τιμαλφή, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές, ατομικά έγγραφα καθώς και άλλα αντικείμενα.

Από την προανάκριση που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Γλυφάδας προέκυψε ότι το ζευγάρι αποφυλακίστηκε την 28-6-2011, απο τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατούνταν για παρόμοια αδικήματα και αμέσως άρχισαν τις κλοπές σε αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να διαρρήξουν συνολικά 111 οχήματα στη Γλυφάδα, στο Χαλανδρι, στον Άλιμο, στο Ελληνικό, στη Βουλιαγμένη, στην Βούλα και στο Παλαιό Φάληρο.

Όπως έγινε γνωστό απο την Αστυνομία, τα κλοπιμαία διέθεταν σε κλεπταποδόχους σε εξευτελιστικές τιμές και στη συνέχεια αγόραζαν ναρκωτικά, δεδομένου ότι και οι δύο είναι χρήστες.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 25χρονου Αλβανού, βρέθηκε πλήθος κλοπιμαίων, ενώ ο ίδιος οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ