Η καλύτερη δουλειά στον κόσμο: Η γυναίκα που πληρώνεται για να μένει σε πολυτελή ξενοδοχεία [εικόνες] - iefimerida.gr

Η καλύτερη δουλειά στον κόσμο: Η γυναίκα που πληρώνεται για να μένει σε πολυτελή ξενοδοχεία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι περισσότεροι περνάνε τις ημέρες τους στη δουλειά να ονειρεύονται και να σχεδιάζουν τις διακοπές τους, η δουλειά της συγκεκριμένης γυναίκας όμως είναι οι διακοπές.

Η 29χρονη Ριανόν Τέιλορ από την Αυστραλία, ξεκίνησε μία ιστοσελίδα, το «In Bed With» στην οποία επισκέπεται και βαθμολογεί πολυτελή ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, από τις ΗΠΑ και το Μεξικό μέχρι την Ινδονησία.

Μάλιστα η ιστοσελίδα της είναι τόσο δημοφιλής, που τα ξενοδοχεία δεν της χρεώνουν καν τη διαμονή και μάλιστα της φέρονται σαν βασίλισσα για να κερδίσουν υψηλό σκορ, ενώ καλούν και επαγγελματίες φωτογράφους για να απαθανατίσουν τις στιγμές της στο χώρο τους.

Παράλληλα συνεργάζεται με εταιρείες που πουλάνε βαλίτσες και μαγιό, για να διαφημίζει τα προϊόντα τους κατά τη διάρκεια της πρωτότυπης δουλειάς της.

Οσο για το πώς αποφάσισε να κάνει καριέρα σε αυτόν τον τομέα η ίδια εξηγεί: «Ήμουν ταξιδιωτικός φωτογράφος για επτά χρόνια και δούλευα σε διάφορα μέρη του κόσμου. Ετσι είχα καταγράψει ποιο ξενοδοχείο στο Μαϊάμι είχε την καλύτερη πίτα να παραγγείλετε στο room service τα μεσάνυχτα, ποιο ξενοδοχείο στο Λος Άντζελες είχε την καλύτερη θέα σε πισίνα ή ποιο είχε τα καλύτερα κρεβάτια στο Χονγκ Κονγκ. Στη συνέχεια αποφάσισα να μοιραστώ όλες αυτές τις πληροφορίες στο διαδίκτυο κι έτσι γεννήθηκε το site μου»

Η καλύτερη δουλειά στον κόσμο: Η γυναίκα που πληρώνεται για να μένει σε πολυτελή ξενοδοχεία [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η καλύτερη δουλειά στον κόσμο: Η γυναίκα που πληρώνεται για να μένει σε πολυτελή ξενοδοχεία [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η καλύτερη δουλειά στον κόσμο: Η γυναίκα που πληρώνεται για να μένει σε πολυτελή ξενοδοχεία [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ