Σε απογείωση τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια -Νευρική η Αθήνα - iefimerida.gr

Σε απογείωση τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια -Νευρική η Αθήνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σημαντική άνοδο κινούνται αυτή την ώρα τα σημαντικότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, αλλά στην Αθήνα χάθηκαν τα πρωινά κέρδη που προσέγγισαν το 2%. Στο Παρίσι την άνοδο οδηγούν οι τράπεζες κάτι που δείχνει ότι οι επενδυτές εκτιμούν πως απομακρύνεται ο κίνδυνος της χρεοκοπίας από την Ελλάδα.Στην ΑΘήνα, ο δέικτης κινείται οριακά λίγο πάνω από τα χθεσινά επίπεδα, ενώ νωρίτερα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης είχε καταγράψει κέρδη έως και 1,8%.

Αντιθέτως, στο Λονδίνο ο FTSE 100 κερδίζει 3,07%, στη Φραγκφούρτη ο DAX 4,29% και στο Παρίσι ο CAC 40 4,22%. Να σημειωθεί ότι και στα τρία αυτά χρηματιστήρια καμία μετοχή δεν κινείται πτωτικά. Στο Παρίσι μάλιστα σημαντικά κέρδη καταγράφουν οι τραπεζικές μετοχές με την BNP Paribas να κερδίζει 10,16%, την Societe Generale 8,72% και την Credit Agricole 7,96%.

ΣΑτις Βρυξέλλες ο BEL 20 κερδίζει 3,62%, στη Μαδρίτη ο IBEX κερδίζει 3,09% και στη Ζυρίχη ο SMI κερδίζει 2,52%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ