«Ρίξε κανένα ρούχο επάνω σου κορίτσι μου!» - iefimerida.gr

«Ρίξε κανένα ρούχο επάνω σου κορίτσι μου!»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διάσημη τραγουδίστρια Rihanna βρέθηκε πρόσφατα στην Βόρεια Ιρλανδία για να πραγματοποιήσει μια σειρά από συναυλίες, αλλά και για να γυρίσει σκηνές για το νέο της video clip για το We Found Love και σίγουρα δεν περίμενε ότι θα της την έλεγε ένας αγρότης.

Το σκηνικό συνέβη λίγο έξω από το Μπέλφαστ όπου ο μεσήλικας Alan Garham διατηρεί την φάρμα του. Εκεί σε ένα χωράφι με σιτάρι οι υπεύθυνοι της παραγωγής του νέου video clip της Rihanna αποφάσισαν πως βρήκαν την ιδανική τοποθεσία για τα γυρίσματα κάποιων σκηνών. Η Rihanna λοιπόν άρχισε να αλλάζει συνεχώς ρούχα για τις ανάγκες των γυρισμάτων (από μίνι φούστες μέχρι μπικίνι με την αστερόεσσα, αλλά και μπικίνι από μαντήλια-μπαντάνες) και κάποια στιγμή ήταν και τόπλες. Αυτό το τελευταίο (το τόπλες) εξόργισε τον αγρότη και ιδιοκτήτη του χωραφιού Alan, ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση κατέβηκε από το τρακτέρ του και της είπε να ρίξει κανένα ρούχο πάνω της. Ο συντηρητικός αγρότης δήλωσε πως δεν ήξερε ποιά ήταν η κυρία, αλλά δεν τον ενδιέφερε καν, αφού όπως δήλωσε δεν επιτρέπει σε κανέναν να κυκλοφορεί έτσι στην γη του. Βέβαια μετά οι άνθρωποι της παραγωγής και η ίδια η Rihanna τον διαβεβαίωσαν πως δεν θα επαναληφθεί το σκηνικό, του ζήτησαν συγνώμη και μάλιστα η Rihanna του έσφιξε και το χέρι. Ο αγρότης της είπε «ελπίζω να καταλαβαίνεις την θέση μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ