Ανακοίνωση έκπληξη από τον Παναθηναϊκό - Ανανέωσε ο Παππάς - iefimerida.gr

Ανακοίνωση έκπληξη από τον Παναθηναϊκό - Ανανέωσε ο Παππάς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ανακοίνωση έκπληξη περίμενε τους φίλους του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο 4ο ματς της σειράς στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας. Η ΚΑΕ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Παππά μέχρι το 2018.

Αυτός θα είναι ο ηγέτης της νέας εποχής του Παναθηναϊκού και η διοίκηση του συλλόγου φρόντισε να ενημερώσει τον κόσμο της ομάδας με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Έχοντας προαναγγείλει ότι λίγο πριν το τζάμπολ, θα υπάρξει ανακοίνωση που θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τον κόσμο, είχε προετοιμάσει ουσιαστικά το έδαφος.

Έτσι κι εγινε. Από τα μεγάφωνα του κλειστού ακούστηκε η λιτή ανακοίνωση με τον κόσμο του τριφυλλιού να αποθεώνει τον Παππά ζητώντας παράλληλα τη νίκη απέναντι στην ΤΣΣΚΑ.

Η ανακοίνωση όπως ακούστηκε στο κατάμεστο ΟΑΚΑ: Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Παππά μέχρι το 2018!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός μπάσκετ Νίκος Παππάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ