Σε απολογία από την UEFA κλήθηκε ο Γκουαρντιόλα - Φόρεσε μπλουζάκι με μήνυμα για το θάνατο δημοσιογράφου - iefimerida.gr

Σε απολογία από την UEFA κλήθηκε ο Γκουαρντιόλα - Φόρεσε μπλουζάκι με μήνυμα για το θάνατο δημοσιογράφου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γεννημένος ηγέτης και ευαισθητοποιημένος πολίτης ολόκληρου του κόσμου, ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει δείξει πολλές φορές και στο παρελθόν ότι δεν περιορίζεται μόνο στους αγωνιστικούς χώρους. Εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με την Πόρτο, φορώντας ένα t-shirt με μήνυμα για το θάνατο ενός Αργεντινού δημοσιογράφου στο Μουντιάλ της Βραζιλίας με αποτέλεσμα να κληθεί σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA.

H UEFA απαγορεύει οποιοδήποτε μήνυμα μπορεί να έχει περιεχόμενο πολιτικό, προσβλητικό ή πολιτικό και κατά τη γνώμη της πειθαρχικής επιτροπής σε αυτήν την κατηγορία εμπίπτει και η συγκεκριμένη υπόθεση που θα εκδικαστεί στις 21 Μαΐου.

Ο Χόρχε Τόπο Λόπεζ βρήκε το θάνατο σε τροχαίο και από εκείνο το τραγικό περιστατικό και μετά, πολλοί ποδοσφαιριστές και γενικότερα άνθρωποι του αθλήματος –μεταξύ των οποίων και ο Μέσι- ζητούν να υπάρξει δικαιοσύνη. Το ταξί στο οποίο βρισκόταν χτυπήθηκε από αμάξι που είχε κλαπεί και ο οδηγός με τους δύο συνεπιβαίνοντες του αυτοκινήτου προσπαθούσαν να αποφύγουν περιπολικά που τους κυνηγούσαν.

Σε απολογία από την UEFA κλήθηκε ο Γκουαρντιόλα - Φόρεσε μπλουζάκι με μήνυμα για το θάνατο δημοσιογράφου | iefimerida.gr 0

H μπλούζα που φόρεσε ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου έγραφε #JusticiaParaTopo, ένα hashtag το οποίο σχετίζεται με την υπόθεση του αδικοχαμένου Αργεντινού δημοσιογράφου.

Σε απολογία από την UEFA κλήθηκε ο Γκουαρντιόλα - Φόρεσε μπλουζάκι με μήνυμα για το θάνατο δημοσιογράφου | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πεπ Γκουαρντιόλα μήνυμα UEFA
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ