Περιμένουν παιδί ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη [εικόνες] - iefimerida.gr

Περιμένουν παιδί ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γνωστή φωτογράφος έχει σταματήσει τις δημόσιες εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, ενώ απουσίαζε από την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο κύκλος με την κιμωλία» στο Παλλάς, που πρωταγωνιστεί ο σύζυγός της.

Το ευχάριστο νέο, σύμφωνα με το ΟΚ, έχει αρχίσει να κυκλοφορεί εδώ και καιρό, χωρίς ωστόσο κανένας από τους δύο να το επιβεβαιώνει.

Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, η Ρούλα Ρέβη ακύρωσε φωτογράφηση, επικαλούμενη πόνους στη μέση της, ενώ την περασμένη εβδομάδα σε φωτογράφηση του περιοδικού Forma φορούσε αρκετά φαρδιά ρούχα που έκρυβαν τη σιλουέτα της. Πηγή επισημαίνει στο περιοδικό πως τη Δευτέρα του Πάσχα το ζευγάρι βρέθηκε στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο μαζί με φιλικό τους ζευγάρι και το παιδάκι τους. «Η Ρούλα Ρέβη ήταν αρκετά “φουσκωμένη” και κρατούσε μια oversized τσάντα κοντά στην κοιλιά της», μαρτυρά η ίδια πηγή.

Περιμένουν παιδί ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το ζευγάρι έχει 8 χρόνια σχέσης και σχεδόν 10 μήνες γάμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αποστόλης Τότσικας Ρούλα Ρέβη παιδί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ