Υπουργείο Υγείας: Δεν ζητήθηκαν τα ταμειακά διαθέσιμα των νοσοκομείων - iefimerida.gr

Υπουργείο Υγείας: Δεν ζητήθηκαν τα ταμειακά διαθέσιμα των νοσοκομείων

 Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανονικά θα εξοφληθούν οι πάροχοι του ΕΟΠΥΥ από τον οργανισμό, διαβεβαίωσαν στενοί συνεργάτες του υπουργού Υγείας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, οι οποίοι τόνισαν, σύμφωνα με το ΑΠΕ, πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα στις πληρωμές.

Το υπουργείο Υγείας έχει ήδη καταβάλλει για τον Μάρτιο στον ΕΟΠΥΥ 47,7 εκατ. ευρώ και αναμένεται να δώσει και το ποσό που χρειάζεται για να καλύψει τις ανάγκες του οργανισμού και τον Απρίλιο.

Οι κύκλοι του υπουργείου αναφέρουν πως δεν τους έχουν ζητηθεί τα ταμειακά διαθέσιμα των νοσοκομείων και γι' αυτό δεν θα πρέπει να υπάρχει ανησυχία στους πολίτες. Απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ για το εάν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο εκτιμούν πως δεν θα χρειαστεί στο μέλλον να δοθούν τα ταμειακά αυτά διαθέσιμα.

Να θυμίσουμε, πως εχθές, Δευτέρα, φορείς του φαρμακευτικού κλάδου είχαν συνάντηση και ζήτησαν να δουν τον πρωθυπουργό, για να διασφαλίσουν ότι οι πάροχοι θα εισπράξουν κανονικά όσα τους οφείλει ο ΕΟΠΥΥ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ