Ο Hamilton μπορεί να πάει στη Ferrari; - iefimerida.gr

Ο Hamilton μπορεί να πάει στη Ferrari;

Lewis Hamilton Sebastian Vettel
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι φήμες δεν αργούν να προκύψουν και στη συγκεκριμένη περίπτωση αφορούν, όπως γράφτηκε πρώτα στο www.carzine.gr, την πιθανότητα μετεγγραφής του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Lewis Hamilton στη Ferrari.

O λόγος για τις φήμες είναι φυσικά η καθυστέρηση υπογραφής του νέου συμβολαίου μεταξύ Hamilton και Mercedes, παρόλο που και οι δύο πλευρές αναφέρουν ότι ουσιαστικά είναι όλα έτοιμα. Από την άλλη ο επικεφαλής της Ferrari Maurizio Arrivabene δήλωσε στο Μπαχρέιν πως δεν υπάρχει θέμα Hamilton, πως όλοι θέλουν να έρθουν στη Ferrari κ.λπ., αλλά αυτό είναι κάτι απόλυτα λογικό, μεσούσης της αγωνιστικής σαιζόν.

Αν τυχόν πάει ο Hamilton στη Scuderia αυτός που θα αποχωρήσει στο τέλος της σαιζόν θα είναι ο Raikkonen, προκειμένου να προκύψει το καλύτερο δίδυμο οδηγών από την εποχή Senna- Prost, με τους Vettel και Hamilton στην ίδια ομάδα. Ο πολύς Bernie Ecclestone είπε, όταν ρωτήθηκε για τα ενδεχόμενο αυτό, πως μια τέτοια μετακίνηση θα βοηθούσε πολύ το σπορ καθώς και οι δύο είναι μαχητές, ενώ συμπλήρωσε πως δεν ξέρει αν ο Vettel, με τον οποίο διατηρεί μια ιδιαίτερη σχέση, θα ήταν ικανοποιημένος με μια τέτοια εξέλιξη. Ίδωμεν…

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ