Παππάς: Εσωτερικός δανεισμός η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου - iefimerida.gr

Παππάς: Εσωτερικός δανεισμός η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εθελοντικό δανεισμό χαρακτήρισε ο υπουργός επικρατείας Νίκος Παππάς την πράξη νομοθετικού περιεχομένου της κυβέρνησης για την αναγκαστική παραχώρηση των διαθεσίμων των δήμων και των περιφερειών.

«Προφανώς και δεν είναι εύκολη επιλογή, η κυβέρνηση δεν την κάνει με χαρά, δεν προκύπτει όμως διάλυση των δήμων, των νοσοκομείων που λέγεται, πρόκειται περί εσωτερικού δανεισμού».

Ο κ.Παππάς αναφέρθηκε και στη διαπραγμάτευση που κάνει η κυβέρνηση με τους θεσμούς και είπε χαρακτηριστικά ότι δεν επιδιώκουμε κάποια συμφωνία αλλά λύση.

«Οι θεσμοί έχουν κομίσει αιτήματα που δεν γίνονται δεκτά γιατί είναι οι κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης, η κυβέρνηση αναζητά, διεκδικεί και θα πετύχει λύση, δεν υπάρχει το δίλημμα συμφωνία ή χάους. Δεν θέλουμε συμφωνία, θέλουμε λύση, γιατί συμφωνίες υπήρξαν και με προηγούμενες κυβερνήσεις και τα αποτελέσματα τους είναι γνωστά σε όλους μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Παππάς εσωτερικός δανεισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ