Champions League: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε Ρεάλ και Ατλέτικο-Πρόβαδισμα πρόκρισης σε Γιουβέντους - iefimerida.gr

Champions League: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε Ρεάλ και Ατλέτικο-Πρόβαδισμα πρόκρισης σε Γιουβέντους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα πήραν το βράδυ της Τρίτης τις πρώτες προκρίσεις για τα ημιτελικά του Champions League και απόψε αναμένονται ακόμη δύο.

Δυνατές οι σημερινές αναμετρήσεις, αλλά φυσικά και ξεχωρίζει το Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης με το Μονακό-Γιουβέντους να έχει ενδιαφέρον, αλλά να περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Πέρυσι οι δυο τους έφθασαν έως το τέλος, όπου χαμογέλασε η «Βασίλισσα». Φέτος, αναγκαστικά κάποια εκ των Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης θα αποχαιρετήσει νωρίτερα μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έχει θεωρητικά το πάνω χέρι, καθώς θα παίξει στο γήπεδο της, αλλά θα αγωνιστεί και με απουσίες. Εκτός ο Μπενζεμά, αλλά και οι Μπέιλ-Μόντριτς που τραυματίστηκαν στο ματς με τη Μάλαγα. Παράλληλα, συμπλήρωσε κάρτες ο Μαρσέλο και δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί. Τιμωρημένος ο Μάριο Σουάρεθ για τους πρωταθλητές Ισπανίας. Αμφίβολος ο Μάριο Μάντζουκιτς.

Η Γιουβέντους έχει το πάνω χέρι έναντι της Μονακό για πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League μετά το πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων (1-0 στο Τορίνο). Δεν θα αγωνιστούν για τους φιλοξενούμενους οι Πογκμπά, Κάσερες, ενώ προβλήματα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Ασαμόα και ο Βιδάλ είναι άρρωστος. Πρόβλημα στον μηρό έχουν οι Μπακαγιόκο, Τραορέ στην αντίπερα όχθη.

Το σημερινό πρόγραμμα:
21:45 Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης (ΝΕΡΙΤ)
21:45 Μονακό – Γιουβέντους (NOVASPORTS2)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ