Χαμός πάλι στη Βουλή με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου -Κάλεσε σε σύσκεψη στις 8.30 το βράδυ - iefimerida.gr

Χαμός πάλι στη Βουλή με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου -Κάλεσε σε σύσκεψη στις 8.30 το βράδυ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο σκηνικό έντασης στη Βουλή πυροδότησε η απόφαση της προέδρου της Βουλής να ενημερώσει χθες τα... μεσάνυχτα τα μέλη της διάσκεψης των προέδρων ότι θα συνεδριάσουν απόψε το βράδυ.

Το αιφνιδιαστικό της πρόσκλησης, καθώς ενημερώθηκαν στις 11 περίπου το βράδυ της Τρίτης, το γεγονός ότι πάντα οι διασκέψεις προέδρων γίνονται μεσημέρι, αλλά και η έλλειψη κάποιου επείγοντος λόγου που να επιβάλει τη συνεδρίαση απόψε, οδήγησαν σε έκρηξη μέλη της διάσκεψης των προέδρων.

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, αντέδρασε έντονα δηλώνοντας ότι δεν προτίθεται να παραστεί, ενώ το θέμα αναμένεται να βάλει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκ μέρους της ΝΔ.

«Δεν πρόκειται να πάω, ενημέρωσα και τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Δεν μπορεί να μας παίρνει στις 11 το βράδυ για να μας πει ότι θα συνεδριάσουμε στις 8:30 την άλλη μέρα. Η διάσκεψη των προέδρων δεν έχει γίνει ποτέ βράδυ. Δεν δέχομαι τις ιδιορρυθμίες και τις ορέξεις της κυρίας! Να υπήρχε κάτι επείγον που έπρεπε να το διαχειριστούμε, ναι» είπε.

Και πρόσθεσε: «Δεν γίνεται να τα μαθαίνουμε μετά, πρέπει να τα ξέρουμε εκ των προτέρων. Εχουμε ζωή, έχουμε αξιοπρέπεια, έχουμε οικογένειες, δεν θα προσαρμόσει η κα Ζωή Κωνσταντοπούλου τη Βουλή και το πρόγραμμά της στο δικό της πρόγραμμα. Αυτά είναι πρωτάκουστα και πρωτόγνωρα πράγματα. Ας καταλάβει πια ότι η Βουλή δεν είναι το προσωπικό της μαγαζάκι».

Ο κ. Γρηγοράκος συνέχισε υποστηρίζοντας ότι η κα Κωνσταντοπούλου κάνει παιχνίδι και «ακολουθεί τη δική της προσωπική και κομματική πορεία».

Τόνισε δε ότι «η τηλεόραση της Βουλής δεν είναι προσωπικό της κανάλι για να τη χρησιμοποιεί κατά το δοκούν για προβολή της», ενώ προτίθεται να καταθέσει ερώτηση για τα κόστη των ταξιδιών της προέδρου της Βουλής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ