Έκκληση και υποσχέσεις Παπανδρέου σε Γερμανούς βιομήχανους - iefimerida.gr

Έκκληση και υποσχέσεις Παπανδρέου σε Γερμανούς βιομήχανους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η Ελλάδα θα κάνει τα πάντα για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της και θα τα καταφέρει» δήλωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας νωρίτερα στους Γερμανούς βιομηχάνους. Τόνισε μάλιστα πως οι Έλληνες κάνουν πολλές θυσίες και ζητούν στήριξη, για την οποία είναι ευγνώμονες. Ο κύριος Γιώργος Παπανδρέου κάλεσε τους επιχειρηματίες της Γερμανίας να έρθουν στην Ελλάδα και να επενδύσουν στη χώρα μας. Ανέφερε χαρακτηριστικά τις επενδύσεις που μπορούν να προχωρήσουν άμεσα στον τομέα της ενέργειας και της πράσινης ανάπτυξης. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι η Γερμανία δείχνει στην Ελλάδα το δρόμο για να αναπτύξει τους τομείς αυτούς και εξέφρασε την ελπίδα να μπορέσει η Ελλάδα να προσφέρει ηλιακή ενέργεια στη Γερμανία, για την οποία έχει εκδηλώσει εδώ και καιρό ενδιαφέρον.

Ο πρωθυπουργός σημείωσε πως υπάρχουν πολλές χώρες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στα λιμάνια και τα αεροδρόμια της χώρας. Τέλος ο κύριος Γιώργος Παπανδρέου τόνισε στην ομιλία του πως η επένδυση των Γερμανών επιχειρηματιών θα είναι μία προσπάθεια προς την κοινή ευρωπαϊκή επιτυχία, στο κοινό ευρωπαϊκό μέλλον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ