Μετανάστες... πρώτης θέσης: Πλήρωσαν 8.500 δολάρια και ταξίδεψαν στην Ιταλία με γιοτ [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Μετανάστες... πρώτης θέσης: Πλήρωσαν 8.500 δολάρια και ταξίδεψαν στην Ιταλία με γιοτ [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα ναυάγια με μετανάστες που ταξιδεύουν με βάρκες, φουσκωτά και ξύλινα πλοιάρια είναι καθημερινά και τα περισσότερα μετρούν νεκρούς μετατρέποντας τη Μεσόγειο σε υγρό τάφο.

Ωστόσο, υπάρχουν και ορισμένοι που έχουν περισσότερα χρήματα και πληρώνουν πολλά λεφτά για να μετακινηθούν ασφαλώς σε άλλες χώρες για ένα ένα καλύτερο «αύριο».

Οπως αποκάλυψε μάλιστα η ιταλική «La Stampa» 98 Σύροι και Παλαιστίνιοι πλήρωσαν μέχρι και 8.500 δολάρια.

Μετανάστες... πρώτης θέσης: Πλήρωσαν 8.500 δολάρια και ταξίδεψαν στην Ιταλία με γιοτ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με το ιταλικό δημοσίευμα ένα σκάφος μήκους 25 μέτρων με τουρκική σημαία έφτασε στην Σικελία με 98 επιβαίνοντες, ανάμεσα στους οποίους 25 παιδιά από τη Συρία και την Παλαιστίνη.

Μετανάστες... πρώτης θέσης: Πλήρωσαν 8.500 δολάρια και ταξίδεψαν στην Ιταλία με γιοτ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Ωστόσο, οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν την περασμένη Κυριακή ανοιχτά της Σικελίας, αλλά και μία βλάβη στη μηχανή οδήγησαν τον κυβερνήτη του παλιού σκάφους να εκπέμψει σήμα κινδύνου, με αποτέλεσμα οι λιμενικές αρχές να σπεύσουν για τη διάσωση των επιβαινόντων.Μετά την άφιξή τους στις ακτές της Σικελίας, οι μετανάστες οδηγήθηκαν σε κέντρο υποδοχής, ενώ οι τρεις διακινητές μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα.

Μετανάστες... πρώτης θέσης: Πλήρωσαν 8.500 δολάρια και ταξίδεψαν στην Ιταλία με γιοτ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Δείτε το βίντεο από το γιοτ στην Ιταλία πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιταλία Γιοτ μετανάστες Σικελία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ