Ποτάμι: Ο στραγγαλισμός της ρευστότητας των δήμων δεν είναι πατριωτικό καθήκον - iefimerida.gr

Ποτάμι: Ο στραγγαλισμός της ρευστότητας των δήμων δεν είναι πατριωτικό καθήκον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόφαση της κυβέρνησης να πάρει τα αποθεματικά των δήμων της χώρας, με αποτέλεσμα να υπάρχει σφοδρή αντίδραση, σχολίασε επικριτικά το Ποτάμι.

Η δήλωση του Θανάση Σκόκου (Πολιτικός Υπεύθυνος Τομέων Πολιτικής και υπεύθυνος του τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης) είναι η εξής:

«Με θρασύτητα στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ βαφτίζουν τον στραγγαλισμό της ρευστότητας των δήμων “πατριωτικό καθήκον” θέλοντας να καλύψουν τις μεγάλες τους ευθύνες για την τραγική κατάσταση στην οποία οδηγείται η χώρα από την πολιτική “ρήξη με τους πάντες” που ακολουθούν.

Είναι πατριωτικό κατόρθωμα να σταματήσουν να λειτουργούν οι παιδικοί σταθμοί και οι κοινωνικές υπηρεσίες των δήμων;

Έχει σχέση με τη δημοκρατική λειτουργία του κράτους η διακυβέρνηση με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου τις οποίες κατήγγειλαν μέχρι να γίνουν κυβέρνηση;

Μετά από 90 ημέρες η χώρα οδεύει σε απομόνωση και σε απόλυτη οικονομική ασφυξία στο εσωτερικό της. Η ευθύνη για αυτή την κατάσταση αγγίζει πλέον τον Πρωθυπουργό. Κάτι πρέπει να κάνει. Η πατρίδα μας κινδυνεύει με κατάρρευση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ποτάμι κυβέρνηση αποθεματικά Δήμοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ