Τα βλέμματα όλων σε Μόναχο και Μαδρίτη - iefimerida.gr

Τα βλέμματα όλων σε Μόναχο και Μαδρίτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποδοσφαιρικό υπερθέαμα υπόσχονται να προσφέρουν σήμερα οι ομάδες στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Η αρχή έγινε στις 19:00 με την Ιντερ, που κλήθηκε να αντιμετωπίσει το κρύο στη Ρωσία, αλλά και να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, το οποίο και κατάφερε νικώντας την με 3-2 σε ένα θεαματικό ματς.

Το παιχνίδι της ημέρας πάντως θα διεξαχθεί στο Μόναχο ανάμεσα στην Μπάγερν και την Μάντσεστερ Σίτι. Η Νάπολι, στον ιταλικό Νότο, θα αντιμετωπίζει το κίτρινο υποβρύχιο της Βιγιαρεάλ, ενώ οι κόκκινοι διάβολοι του σερ Άλεξ Φέργκιουσιον φιλοξενούν τη Βασιλεία. Στη Μαδρίτη και στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου η Ρεάλ αντιμετωπίζει τον Αγιαξ.

Στα υπόλοιπα ματς η Τραμπζονσπόρ φιλοξενεί την Λιλ, η Οτελούλ υποδέχεται την Μπενφίκα και η Λιόν θα βρεθεί αντιμετωπίσει τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Το πρόγραμμα των σημερινών αγώνων:

1ο Γκρουπ

Μπάγερν - Μαν. Σίτι

Νάπολι - Βιγιαρεάλ

2ο Γκρουπ

ΤΣΣΚΑ Μ. - Ιντερ

Τραμπζονσπόρ - Λιλ

3ο Γκρουπ

Οτελούλ - Μπενφίκα

Μαν. Γιουνάιτεντ - Βασιλεία

4ο Γκρουπ

Λιόν - Ντιναμό Ζ.

Ρεάλ - Αγιαξ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ